20.000 felett észre sem veszed, hogy elhagyod a valóságot

Egyszerűen hihetetlen, ami az egyik napról a másik napra  történik. Amíg a pénteki napot többen szinte örömkönnyel ünnepelték, hiszen a Dow Jones csúcson járt. Ma sok befektetőt a sírás kerülget , hiszen  Donald Trump 100 nap helyett 100 óra alatt változtatta meg az országot. 14559861_18c6b2bb2c9424ef95487499f4c64b92_wmÁbelékkel együtt figyeltük árgus szemekkel, hogy   Donald Trump pénteken bejelentését, hogy új mércéket állítanak fel, és sokkal szigorúbban fogják szűrni, hogy ki léphet be az országba. Majd  hét ország  állampolgárait tiltotta ki. Szíriából, Irakból, Iránból, Szudánból, Líbiából, Szomáliából és Jemenből azonnali hatállyal 90 napra felfüggesztik a beutazást, Szíriából meghatározatlan ideig nem fogadnak menekülteket, és 120 napra felfüggesztik az amerikai menekültprogramot. A befektetők, ezek miatt  a hírek miatt kivárnak, így a Dow Jones mára már 19802 pontra, míg a német Daw index 11563 -ra esett vissza. Viszont láthattam és tapasztalhattam egy nagyon jó dolgot , milyen nagyszerűen működik a vagyonkezelés Linzben, hiszen akinek vagyonkezelt számlája van , ott az aktív vagyonkezelési kosarakban tranzakciókat láthatott. Hiszen a Bank minden eshetőségre felkészült, így amerikai és európai részvényalapokat a veszteség elkerülése miatt eladott és ázsiai alapokat vásárolt helyette. Ebböl a tanulságot azért is érdemes levonni, hiszen amit én is és a Biztoshozam csapata és a Portfolife kft is mondd , újra bejött. Diverzifikálás, vagyis szétporlasztás. Ábelék ezt már tudják. Ábelékkel egyébként már volt régebben találkozó. Most Tápióbicskén találkoztunk a Vadász étteremben.

Érdekel miről is beszéltünk? Ha igen olvasd tovább a cikkemet!!!

ausztria-zaszlo

Osztrák számla magyaroknak

Szeretnéd tudni hogy, mit beszéltem Karolával és Ábellel?

Illetve ha érdekelnek a hasonló történeteink akkor csak regisztrálj itt.

Biztoshozam és a Portfolife kft. ügyfelei már ma olvashatták  teljes egészében és megismerték ezt a történetet. De ha regisztrálok akkor ti is olvashatjátok majd a teljes történet minden részletét

 

“Az út mellet vártam a sárga angyalt, mert lerobbant az autóm a cél, Tápióbicske előtt, így az északi sarki hidegben kénytelen voltam gyalogolni, átfázva érkeztem meg a megbeszélt találkozóra a Vadász étterembe. Ábel és Karola már az étteremben vártak, épp egy forró arabica kávéfajtát, a Blue Mountain jamaicai kávét fogyasztottak. Jegesmedveként csak átmelegedésre vágyva egy forró zöld teát rendeltem.

Ábelékkal a tárgyalás megkezdése előtt szóba került a Microsoft cég. A Microsoft részvénye 2,35 százalékkal erősödött, mindez köszönhetően a hihetetlen mértékű cégbeli változásoknak, a magasabb forgalmának és nyereségnek. A Microsoft árfolyam emelkedésnek a következménye az lett, hogy a cég piaci tőkeértéke 2000 óta első alkalommal ismét meghaladta az 500 milliárd dollárt.microsoft-windows_10

Ügyfeleim továbbra is a 9 millió forintot és a 3 millió forintos, veszteséget termelő Unit-linked biztosításban elhelyezett tőkéjüket szeretnék magasabb hozamra, hosszabb távon elhelyezni a linzi központú bankban.

 

 

 

 

 

Azzal már tisztában voltak, hogy vállalkozóként lekötetlen számlájuk összegét (akár napi használatra) itt helyezik el költségmentesen, évi 0,4%-ra, úgynevezett Partner Bank Konto számlán.

Karoláékat tájékoztattam arról, hogy meglepő módon, korrekció helyett történelmi magasságokba kapaszkodott a Dow Jones. Az amerikai részvényindex életében először január 25-én 20.000 ponton felüli zárást láthattunk. Ennek a szintnek a megugrásának technikai szempontból ugyan nincs akkora jelentősége, de lélektani szempontból igen. Péntekre a Dow Jones 20093 ponton zárt. A befektetők valamelyes beárazták Donald Trump nagy adóscsökkentési tervét és…..”

Érdekelnek hasonló történetek?

Szeretnétek egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnétek átnézetni meglévő biztosításotok?

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!

red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés