A Nintendon pörög ma a világ, miközben én a kávémat fogyasztom San Marcoban.

Ezen a héten a pénteket az irodámban töltöttem. Míg sokan a Nintendo új alkalmazásával a Pokemon Goval foglalkoztak, én Gyurival ültem le újra tárgyalni. A tárgyalóasztalon nemcsak a magyar államkötvények és a német épitőipari és banki szektor kötvényei részvényei voltak,hanem magas kockázatú papírok is. Gyurit gyerekkorom óta ismerem, két hetes tárgyalássorozatom vége volt most, ez a péntek esti beszélgetés. A beszélgetést mi már  egy megújult és szép irodában folytattuk. A San Marco utcai iroda,mind a Portfolife Kft és mind a Biztoshozam ügyfelei számára biztonságot és kényelmet nyújt kötetlen beszélgetésekkor, de akkor is amikor döntést kell hozni illetve akkor amikor negyedévente csak megnézzük a számok alakulását.portfolife(borito)

A történet elejébe  hagyom, hogy ti is beleolvassatok.

Viszont a teljes történetet már kedden a Portfolife kft és a Biztoshozamügyfelei már tudni fogják. Ha te kedves Olvasó te is szeretnéd ismerni a történetet, nincs más dolgod csak regisztrálnod kell. (akár itt)

Három héttel a Brexit döntés után nemcsak megnyugodni látszanak a kedélyek, hanem száguld a részvénypiac Európában is, stabilabbak a nemzetközi piacok a Bloomberg pénteki tájékoztatása szerint. A DAX újra 10.000 pont felett zárt. A héten nagyot emelkedtek az európai tőzsdeindexek. A sok munka után már lélekben készülődtem egy kis kikapcsolódásra, ennek ellenére még pénteken este is az irodámban tartózkodtam. A heti tárgyalások mellett a tőkepiac alakulását mindennap figyeltem. Két olyan tárgyaláson voltam túl, ahol a kis és középvállalkozóknak 50-50 millió forint befektetésénél segítenem kellet a döntéselőkésztésben, az ügyfelek áthelyezték a tőkét és a hozamot egy kockázatos alapból több, diverzifikált befektetési alapba, vállalati kötvénybe és transzferáltuk egyéb befektetésüket. Az ügyfelek mindkét esetben olyan vállalati kötvényeket vásároltak, amelyek mérsékelt kockázattal rendelkeznek, mint például az évi 2,225%-os kamatot fizető Deutsche Pfandbriefbank AG. kötvény, illetve a BA  Wohnbaubank AG építkezési kötvénye, amely éves 3,875 %-ot fizet.Bank Austria

Péntek este folytattam Gyurival a tárgyalást, a kolléganőm előkészítette a papírokat. Gyuri az időpont fixálása miatt hívott pénteken és megrökönyödve mesélt a …………………..”

Szeretnéd ismerni a történet folytatását?

Nincs más dolgod csak regisztrálj!

      Itt megteheted!

red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés