Amerika elfejtheti az off-shore cégeket ???

A háromnapos ünnepről  mindenkinek a május 1-ei fesztiválok és a pihenések jutnak az eszébe.  Nekem is , de a most hétvégén zajlott tárgyalásom is meg fog maradni, jó pár évig az emlékezetemben. Hisz egy XVI. kerületi cukrászdában, a Szamóca cukrászdában tárgyaltam Andreáékkal. Itt tájékoztattam őket arról, hogy a héten jelentett az Exxon Mobil az első negyedévre. 1390564551-5364A vállalat 63,3 milliárd dolláros árbevétele elmaradt a 64,7 milliárd dolláros várakozásoktól, azonban az egy részvényre jutó 0,95 dolláros tisztított profit felülmúlta a 0,86 dolláros konszenzust. A részvényei közel 0,38-os pluszban zárták a hetet. Továbbá tájékoztattam őket, hogy a Cerner részvénye 8,19 %-ot emelkedett, ugyanúgy kilőttek a részvényei, ahogy folytatódott a Tesla emelkedése, amely újra 288 dollár felett teljesített. Mivel felülmúlta a várakozásokat a Chevron is 2017 első negyedévében, így ő zárta a Dow Jones indexet 97,939 eurós árfolyammal. Andreáékkal beszéltünk az amerikai törvénytervezetről és az EKB döntéséről s.

Ha érdekel a történet, csak olvasd tovább.

ausztria-zaszlo

Osztrák számla magyaroknak

Szeretnéd tudni hogy, mit beszéltem Attilával és Andreával a testvérpárral?

Illetve ha érdekelnek a hasonló történeteink akkor csak regisztrálj itt.

Biztoshozam és a Portfolife kft. ügyfelei már kedden olvasni fogják és  teljes egészében megismerhetik ezt a történetet. De ha regisztráltok, akkor ti is olvashatjátok majd a teljes történet minden részletét.

Már a hét elején megbeszéltük a családommal, hogy a hétvégét Esztergomban töltjük, de a várható rossz időjárás miatt a kirándulást halasztottuk. A kirándulás helyett a délelőttöt tárgyalással töltöttem. (Mindeközben kiderült, megkegyelmezett az ”időjárás felelős”) Mielőtt a kecskeméti testvérpárral találkoztam volna, még korán reggel átolvastam a Bloomberg híreit. Itt olvastam arról, hogy az erősödő banki piacok, (Donald Trump rallyja és gazdaságpolitikája kedvez az amerikai bankrendszernek és bank papíroknak) miatt a Goldmann Sachs Bank áthelyezi székhelyét és szeretne irodákat nyitni különböző európai városokban (Madrid, Milánó és Párizs). Illetve a cikk része volt, hogy a UBC bankcsoport vezérigazgatója szerint fontos, hogy a banki ágazatok Londonban maradjanak. goldmansachs-logo

A találkozó helyszíne most sem az iroda volt, mivel Attila és Andrea nem tudtak átjönni a belvárosba, hiszen délután a rokonuknál volt programjuk a XVII. kerületben. A megbeszélt helyszín egy mátyásföldi cukrászda volt. A hátsó asztaloknál helyet foglalva Andreák rendeltek maguknak egy-egy koffeinmentes ír kávét, míg én kivételesen egy vörös áfonya teát fogyasztottam el. Andrea és Attila továbbra is ragaszkodott ahhoz, hogy a pénzüket magasabb kockázatú, jó minőségű TOP értékpapírokban helyezze el. Andreák magasabb kockázattűrő képességgel rendelkeznek, közép, illetve hosszabbtávra szeretnének 5,2 millió forintot elhelyezni a Partner Banknál. A találkozó elején az egyébként kormányhivatalban dolgozó, általában csendesebb és visszahúzódóbb Andrea törte meg a csendet, mert kíváncsi volt arra, hogy a héten Amerikában milyen negyedéves jelentések voltak az amerikai nagyvállalatoknál.

Tájékoztattam őket arról, hogy a héten meglepő adatok születtek Amerikában.A hét elején tette közzé első negyedéves jelentését a Boeing.

2

 

A cég szabad cash flowja 1,63 milliárd dollár lett, ami azért pozitív eredmény, mert a cégnek nagyon sok problémával kellett szembenéznie a 787-es Dreamlinerek gyártása miatt. A vállalat a …”

Érdekelnek hasonló történetek?

Szeretnétek egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnétek átnézetni meglévő biztosításotok?

stefansdom2

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!

red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés