Baj van a Fiatnál????? – A Le Figaro újság közleménye

Sziasztok!

Újra eltelt egy hét. Maxime és én folytatjuk a tárgyalássorozatot.

Ha te is tudni szeretnéd,hogy mi történt Párizsban. Szeretnél részese lenni a Portfolife Kft heti gyorsjelentéseinek?

Tudni akarod ,hogy áll a blue chipp és a részvények világa? Mókásat olvasnál úgy,hogy közben a Tőzsde alapjait megtanulod? Akkor semmi más dolgod nincs csak regisztrálj. Keresd a Biztoshozam csapatát és kérd heti napi tájékoztatásunkat.

Addig kis részlet a jövő heti hírlevelünkből

“A családdal még Franciaországban vagyunk, egy részben pihenés, más részben üzleti okok miatt. Bejártuk a híres helyeket, mint pl. az Elysée palotát is és a Louvre Museumot is.

Maxime – al és Sándorral betértünk a Cafee Procopeé – ba, aminek a kékre festett ajtaját el sem lehet téveszteni. Ebben a kávézóban volt találkahelye Voltairenek, Benjamin Franklinnak és Thomas Jeffersonnak is. Maxime – al és Sándorral egy La’Croisette hosszú kávét fogyasztottunk vanília fagylalttal, le öntve makadámdiós sziruppal, ízesítve a nélkülözhetetlen tejszínhabbal.

Maxime Didier említést tett arról, hogy a Christian Dior április 3. hetében részvényenként 2 eurót esett és a cég továbbra is a hosszú távú befektetésben gondolkodik, egyelőre 200.000 euró értékben.

Maxime, már múlt hét vasárnap érdeklődött egy – két gazdasági esemény iránt. Ilyen volt a dohai találkozó és az utána történő reakciók, a csütörtöki EKB kamatdöntés, illetve az amerikai vállalatok gyorsjelentései.

Maxime – t tájékoztattam, hogy nagy döntés a dohai tanácskozáson nem történt meg. Már eleve rosszul indult a tanácskozás, mivel a miniszterek többórás késéssel ültek össze, miután Szaúd – Arábia az utolsó pillanatban azt kérte, hogy egy esetleges megegyezés, ne csak arra a 18 országra vonatkozzon, akik ott vannak az ülésen, hanem az összes OPEC – tagállamra, így Iránra is.”

 Jelentkezz most a hírlevelek miatt és egy ingyenes konzultációért!

red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés