Emelkedik-e a kávépiac? Mit is gondol a Portfolife és a Biztozam csapata ezekről? Egy biztos van egy ütőkártyánk ami robban a piacon, mint a Tesla

Kedves olvasó!

Tisztában vagy vele, hogy eltelt egy hét és a tőzsdén megint nem lazsáltak. Megtörténtek számunkra kedvező illetve kedvezőtlen bejelentések. A Portfolife kft  és a Biztoshozam ügyfelei illetve üzleti partnerei, már első kézből értesülnek erről. Tudod, hogy te is részese lehetsz ezeknek csak regisztrálni kell az oldalunkon és a Biztoshozam munkatársa felhívja Önt. Az eheti eseményekről egy kis részletet megosztanék veletek.  Még ez a kis szösszenet is összefoglalja azt a jó hírt, amire négy éve vár minden magyar ember.

“Szombatra virradóan fáradtan Szlovákiában, Pozsonyban ébredtem családommal reggel hét órakor. De egy friss Manhattani kókuszkávé észhez térített a Botel Gráciában. A hotel az óváros közepén terült el és tudtuk elméletileg semmi sem zavarhatja vasárnap estig a nyugalmunkat. Még a telefonomat is kikapcsoltam, csak előtte átfutottam a pénteki és szombat reggeli híreket rajta és örültem, hogy pénteken fontos döntést hozott a Fitch Ratings. Ugyanis a hitelminősítő késő este meghozta számunkra 4 év után az új lehetőséget, Londonban bejelentette a tőzsde zárások után, hogy a devizában kibocsátott hosszú lejáratú szuverén magyar adósságállomány osztályzatát az eddigi “BB plusz”-ról egy fokozattal “BBB mínusz”-ra javította. Ez az osztályzat a befektetésre ajánlott kategória alapszintje, ez a minősítés stabil besorolást jelent.

Már túl voltunk a szerdai Jakab és Csilla találkozón, ami a gyönyörűséges esztergomi Negra kávézóban, egy igazi modern stílusú helyen történt. ”

Botel

red-arrow-curved-down

Kíváncsi vagy a történet végére? Itt megtudod!

Konzultációra való jelentkezés