Emlékszik a meghökkentő mesékre?

Gondoltam írok pár sort napjaink egyik fontos esti programjáról. Ma az egyik kedvelt tevékenység befeküdni a jó puha ágyba, és betakarózni a paplan melegébe,illetve ülni a kényelmes karosszékünkben  vagy az íróasztalnál a forgószékünkben. Majd akár andalító zene mellett, alatt vagy a tv fénye mellett nyomogatni a telefont. Az okos kütyük világában és a cyber birodalom fénykorában ez fontos és fárasztó tevékenység. A Facebook ma már olyan nagy szerepet tölt be a mindennapokban, hogy a legtöbben aktív közösségi életük nagy százalékát itt bonyolítják.

rodin Itt találtam egy oldalt, persze kollégám oldalát amelyben szerzői szerepet vállaltam, amit szívesen megosztanék veletek.

 

Ennek a Facebook oldalnak a  névjegyében és  leírásában minden benne van.

“Ész-Pénz gondolatok, Magyarország első számú pénzügyi lifestyle oldala! Nem egyszerű blog, hanem a gazdasági élet szereplőinek nézőpontjait, tapasztalatait megismerve, bontogatjuk az elméd. Formálunk, életet javítunk, persze csak akkor, ha Te is akarod!”

ez az oldal a 

Ész-Pénz oldala

12593924_990886097664839_3151144010174965607_o

Egyenlőre nem is lehet mást ehhez hozzáfűzni,nézegetni,olvasni és használni kell.

Nektek pedig kedves olvasók nincs más dolgotok csak kedvelni és lájkolni az oldalt, és számtalan meglepetésben fogtok részesülni.

Ugyanis ez az oldal, teljesen más mint, a megszokott Facebook oldalak. Nagy változást hozhat az életetekben. Nincs más dolgotok csak naprakészen figyelni és olvasni beszívni az információt amelyet az oldal szerkesztői közölnek veletek. Egy kis ízelítő . Mit is fogunk veled tenni olvasó: ” Mi lesz a lényeg? Játszva tanítsunk meg arra, hogy a pénzt, ha az ESZEDet használva az életed bármely pontján helyesen használod, akkor SIKERES leszel! “

Tehát egy lépésre vagy a sikertől kattints ide!

https://www.facebook.com/eszpenz