Jon Favreau rendez Star Wars-sorozatot a Disney új streaming szolgáltatásának

Los Angeles, 2018. október 4., csütörtök (MTI) – Jon Favreau (Vasember) rendez Star Wars-sorozatot a Disney jövőre induló új streaming szolgáltatásának – értesült a The Hollywood Reporter.

JON-FAVREAU-Star-Wars-Series-THE-MANDALORIAN-First-Look

Az 51 éves Favreau írja és executive producere is lesz az eredeti, élőszereplős Star Wars-tévésorozatnak, amely a szerdai bejelentés szerint a Mandalorian címet kapta.
“Jango és Boba Fett története után egy új harcos kerül előtérbe a Star Wars-univerzumból. A Mandalorian a Birodalom bukása után, az Első Rend felemelkedése előtt játszódik. Egy magányos harcos útját követjük a galaxis külső vidékén, az Új Köztársaság fennhatóságától távol” – írta Favreau Instagramján.
A Disney a Netflix riválisának szánja 2019 végén induló streaming szolgáltatását, amelyben több élőszereplős Star Wars-sorozat is látható majd. Ezen a platformon mutatják be a Marvel-filmeket és sorozatokat, valamint a Pixar és a Lucasfilm produkcióit. Egyenlőre azonban csak Favreau új sorozatának részleteit hozták nyilvánosságra.
Favreau nem újonc a Star Wars-univerzumban, a színész-rendező ugyanis a Star Wars: A klónok háborúja című rajzfilmsorozatban és a Solo: Egy Star Wars-történetben is szinkronizált egy-egy szereplőt.

images (1)

Forrás:  mti_hirfelhasznaloMTI 2018. október 4., csütörtök 9:41

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vedd fel vagy a PortfoLife céggel a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kapsz és tudsz majd a saját befektetéseidben dönteni diverzifikáltan.

e-logo-portfolife_light

Szeretnétek egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnétek átnézetni meglévő biztosításotok?

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!