Párszáz forintért milliós biztonság-Ne éljen pajzs nélkül!

Milliós biztonság párszáz forintért

Engedje meg hogy ne csak a megtakarításában hanem az életének biztosításában is segítsek. Lehet, hogy Ön is olyan helyen dolgozik, amikor kiteszi magát a veszélynek. Ráadásul gondoljon bele, ha Önnel történne valami, akkor miből tartaná el a családját. Főleg ha netalán tán véglégesen vagy félig meddig megrokkan. Tudom ez abszurd, de bármikor előfordulhat és ezért kell a milliós biztonság.

Milliós biztonság, mert a veszély mindig leselkedik
Milliós biztonság, mert a veszély mindig leselkedik

Milliós biztonság hol érhető el?

Éppen ezért mint a Partner Bankkal foglalkozó független Tőkepiaci szakértő engedje meg ,hogy elmondjam, hogy az Atom Bróker KFT-nél dolgozok Biztosítási alkuszként. Így 13 biztosító ajánlatához és a kapott megbízás után a lehető legjobb kockázati életbiztosítást és baleset biztosítási csomagot tudom kidolgozni Önnek, Önöknek.

Az ajánlatok rugalmasok és átláthatóak teljesen.

Ezekhez a biztosítók lehetnek érdekesek az Ön számára:

  1. AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.
  2. Allianz Hungária Biztosító Zrt.
  3. Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe
  4. Generali Biztosító Zrt.
  5. Genertel Biztosító Zrt.
  6. Groupama Biztosító Zrt.
  7. Magyar Posta Biztosító Zrt.
  8. SIGNAL Biztosító Zrt.
  9. UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
  10. UNIQA Biztosító Zrt.
  11. WÁBERER Hungária Biztosító Zrt.
Milliós biztonság a biztosítóktól
Milliós biztonság a biztosítóktól

Miért is fontos a milliós biztonság?

Azért, hogy a jövőben bekövetkező előre kiszámíthatatlan esetekben se maradjon támasz nélkül a család. A biztonság utáni vágy alapvető emberi szükséglet, de nem mindig, és nem mindenkiben tudatosul, hogy problémájára a biztosítás jelenti a megoldást.

Nehéz kimondani, az ember nem is szívesen gondol rá, de sajnos soha nem tudhatjuk, mi történhet velünk a következő nap.

90529417_2979844558725002_1218886923758600192_n

Kockázati életbiztosítás: a biztosított (vagy a biztosítottak egyikének) halála, betegsége, balesete esetén szolgáltat, ha a biztosítási idő alatt biztosítási esemény nem történt, kifizetés nélkül megszűnik. Ez nem megtakarítás célú életbiztosítás, jellegét tekintve leginkább a lakásbiztosításhoz hasonlítható abban az értelemben, hogy csak káreset esetén fizet. Általában modulonként kérhető, hogy milyen esetekre fizessen (baleseti halál, baleseti rokkantság, kórházi ápolás, rettegett betegségek stb, stb.), természetesen a fizetendő havi díjat befolyásolja, hogy milyen esetekben térít a biztosító. Költségekben sokkal olcsóbb mint egy jó vagy akár rossz konstrukciós Unit-Linked (megtakarításos életbiztosítás) Ott néha előfordulhat az éves 7-10 %-os költség is.A kockázati életbiztosításnál ez nem.

Érdemes balesetbiztosítást kötni? Igen!

Rohanó világunkban mindennaposak a balesetek. A közlekedés során, a munkahelyünkön, az iskolában, a saját otthonunkban és minden percben ki vagyunk téve annak, hogy kisebb-nagyobb baleset ér minket, családtagjainkat. A legtöbb esetben persze elég egy sebtapasz, de előfordulhat, hogy több százezer vagy akár pár millió forint is szükséges lesz hirtelen a megfelelő színvonalú és várakozás nélküli ellátásra.

90556217_2979843762058415_5052923560822046720_o

  • Már napi pár száz forintért többmilliós szolgáltatás
    Tetszőlegesen alakítható biztosítási védelem
    Speciális orvosi és egyéb nem baleseti szolgáltatások is

Kérem ezért ne habozzon! Már ma keressen meg, hogy Ön a legjobbat adja szeretteinek, a biztonságot és az anyagi védelmet. Telefonszámom változatlanul a +3670/6051490

Kérem írjon vagy hívjon! Illetve az is keressen meg akinek a rég megkötött lakás, élet balesetbiztosítását, kötelezőjét vagy cascoját már nem ápojla biztosítási vagy pénzügyi kollega, de szeretné átnézetni, szeretne kapcsolatot a biztosítóval vagy pénzügyi tanácsadó céggel és szeretné akár káresemény esetén is valaki mellé álljon.

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy  az Atombróker céggel a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kapsz és tudsz majd a saját befektetéseidben dönteni diverzifikáltan.

90603636_2979844655391659_2558431814007914496_n

 

Szeretnétek egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnétek átnézetni meglévő biztosításotok, értékpapírotokat?

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!

vagy akár

 Itt is megteheted!