Nem minden arany ami fénylik? Részvénypiac emelkedő tendert mutat.

 Szeretnél egy jó tanácsadást ? Most a FEKETE PÉNTEK keretében ha erre a cikkre hivatkozol , akár  költségekből is engedményt kapsz.Érdekelne akár befektetési arany vagy  vezető részvények illetve befektetési alapok, kötvények vásárlása, ha igen akkor jó helyen vagy. Olvass tovább…..

A mai nap vagyis 2016.11.24-én  a hét  legérdekesebb eseménye az arany mozgása volt: Hiszen a nemesfém az év korábbi részében 1350 dollár fölött is járt, de szeptember végétől eső trendbe került. Novemberben volt egy korrekció, de most újra felgyorsult az esés: tegnap 1200 dollár alá esett az ár, ma már csak 1187 dollárt adnak érte. Vajon tudjuk -e , hogy valóban befektetési aranyat vásároltunk -e. Tudni kell a következő információkat, mielőtt a 999,9 minőségi Good Delivery aranyat megvennéd !  Rajtunk előnyös a vétel. Végig kell gondolni egyébként, hogy valós fizikai aranyat vásárolunk -e vagy csak telephellyel nem rendelkező cégtől ígéretet, mert abból van sok. A befektetési aranyra nem adnak kamatot, hiába igéri több cég. Nincs 13.hónapra fix kamat. Az aranynak mindig árfolyamértéke van.arany

Rajtunk , azaz a Linzi központú letétkezelő banknál a vásárlásoknál előnyök a következők:

 

  • Fizikai arany, vagyontárgy bizonytalan időkben is
  • Védelem az inflációval szemben
  • Átlátható költségek, 6% -os vételi árfolyam, (míg némely cég 10-12 %-ot is elkér, valószínűleg MLM hálózatban értékesíti)
  • A legjobb minőségű: 999,9 finomságú, 24 karátos aranyhoz lehet így hozzájutni
  • Az arany 100%ig fizikai formában rendelkezésre áll egy ausztriai széfben
  • Aranyban történő rendszeres befektetés
  • Egyösszegű befektetés lehetséges 2.500 EURO-tól fölfelé
  • Gyorsan lehet róla rendelkezni, vagy szállíttatni (50 gramm vagy annak többszörösét)
  • Kockázati besorolás: növelt

Lehetővé tesszük az arany letét hosszútávú felépítését, alacsony összegű rendszeres arany vásárlással is. Ezzel az arany megtakarítási tervvel könnyen és kényelmesen juthat a befektető fizikai aranyhoz és profitálhat a költségátlagolási hatás pozitív eredményeiből, vagyis amikor az árak esnek több aranyat lehet venni a havi összegből, amikor emelkednek akkor értelemszerűen kevesebbet.

chart_3years_dowjonesindustrialaverage

A másik téma a részvények. De mi is van most a részvénypiacon, Donald Trump megválasztása óta a részvények kimagasló emelkedése minden befektetőt meglepett. Hiszen a Dow Jones amerikai részvényindex is már 19.092 ponton áll,hol van már a 17800 -as pont? Most újabb csúcsokat döntöttek az amerikai részvényindexek: az S&P 500 index 0,8 százalékot erősödött, a DJIA index pedig 18 956 pontos új rekord szinten zárt. Januárig valószínűsíthető, hogy erősödik  a részvénypiac. A  Nasdaq Composite 0,9 százalékos emelkedéssel  már ki is emelkedik az indexek közül.

Ma  vagyis 11.24-én azt látjuk, hogy a  forint elgyengült, a dollár és az angol font erős, a török líra vég nélkül esik. Pár hete még 304-305- Forintos euró árfolyam már a múlté, hiszen 310 Ft felett ismét az Euróhoz képest a forint. Tegnap kora délután rendkívüli hír érkezett Amerikából. A tartós cikkek rendelésállománya 4,8%-kal emelkedett októberben. Így már minden jel arra mutat, a növekvő kötvényhozamok és a magas dollár kereslet miatt, hogy hamarosan akár 300 Ft felett is lehet a dollárárfolyama.euro-vs-dollar2

Szeretnétek egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról?Szeretnéd kihasználni a Black Fridayt? Szeretnétek átnézetni meglévő biztosításotok, banki terméketek ?

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!

red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés