Nyisson Ausztriában Tartós Befektetési Számlát !

Gyarapítsd pénzed adómentesen! 

Tudtad, hogy ma Magyarországon,  több mint egy millió lakosnak van TBSZ-e!

2017. június 21-től már Ausztriában is lehet a magyar ügyfeleknek Tartós Befektetési Számlát nyitni, illetve a meglévő magyarországi számla áthelyezhető Ausztriába! Ráadásul a számlán szereplő összeg nemcsak forintban, de dollárban vagy akár euróban is tarthatóak.

 

Ausztriában 100.000 euróig van betétbiztosítási garancia, míg Magyarországon 20.000 euróig fizet a BEVA (Befektető-védelmi Alap).

 

Váltsd valóra hosszú távú befektetési elképzeléseid adókedvezménnyel, vagy teljesen adómentesen egy Osztrák Bankban TBSZ Számlával! A tőkédet ráadásul gyarapíthatod is! A befektetésed Tartós Befektetési Számlán („TBSZ”) kamat-és árfolyam-nyereséget érhet el adómentesen! Független letétkezelő bankként a nemzetközi tőkepiacon elérhető termékek széles választékát kínálja az a Bank amelyiknek te is részese lehetsz. A leendő ügyfeleknek lehetősége nyílik a világ legjobb befektetési eszközeihez hozzáférni.

adómentes

A Tartós Befektetési Számlát elsősorban olyan befektetőknek érdemes választaniuk, akik közép-vagy hosszú távon tudnak, szeretnének takarékoskodni, a tőkéjüket 3, vagy 5 évre tudják lekötni, és azt a futamidő végén esetleg újabb 3, illetve 5 évvel meg is hosszabbítanák.

 

Ügyfeleinknek lehetőségük nyílik TBSZ számlát nyitni, melynek keretein belül akár Ausztriában is  vagyonkezelt- és értékpapírletétekhez  hozzá .

 

A TBSZ számlával ügyfeleink maximum 5 éves futamidővel igénybe vehetik a számla által kínált adókedvezményeket, úgy hogy a futamidő lejárta után az ügyfélnek lehetősége lesz a befektetéseit a Ausztriában újabb 5 évvel TBSZ-ként meghosszabbítani, vagy TBSZ számla nélkül folytatni. Az ügyfélnek továbbá lehetősége nyílik bankunk minden egyéb más privát banki szolgáltatásához hozzáférést szerezni:

malacpersely

 

  1.  Ügyintézés a klasszikus banki nyitvatartási időn túl
  2.  Független és személyre szabott befektetési megoldások
  3.  Hozzáférés a privát banki vagyonkezelés teljes befektetési palettájához
  4. Hozzáférés a világ minden neves befektetési társaságához 1 a jogszabályi feltételek betartása mellett!
  5.  Online ügyfél-szolgáltatás
  6.  Online TAN-kóddal történő értékapapír vételi és eladási lehetőség

Mindez az adókedvezmények igénybevételével!

TBSZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A TBSZ elsősorban a többéves időtávban gondolkozóknak szól, 3 év után már a 10 százalékos kamatadót fizetése elkerülhetővé válik, míg 5 év után már teljes adómentességet érhetünk el. Az is legyen a szemünk előtt, hogy idén megtakarításunk adózása is változott, így 2017 elejétől a kamatjövedelmeinket a 6 százalékos EHO már nem terheli, ami természetesen a TBSZ-re is vonatkozik.

 

A 0. év tulajdonképpen a gyűjtőév, amikor is az év végéig a megtakarításunkat a számlára el kell helyezni, ugyanis ezt követően már nincs lehetőség a számlára befizetni pénzt. Persze az összeg befizetését az év végéig bármikor megtehetjük, így nem szükséges egy teljes évet kivárni, akár pár napra lerövidíthető a történet.

A TBSZ-t úgy kell felfognunk, mint egy normál értékpapírszámlát, amire ennek megfelelő befektetéseket vásárolhatunk (akár tartós lekötött betétet is elhelyezhetünk), de olyan pozitívummal rendelkezik, hogy az elért hozamunk után. 5 év elteltével adómentességet is elérhetünk.

 

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!

red-arrow-curved-down

Jelentkezés a TBSZ megnyítására