Pluszban záró pénzügyi szektor illetve sikeres negyedéves jelentések.

Bomba jó hírem van! Gondolom te is szeretnéd ismerni! Zelda és Anikó már tudja, azt hogy a Facebooknak és az Applenek kitűnő negyedéves jelentései voltak. A  Facebook cég egy év alatt 52%-kal nagyobb árbevétel mellett 125%-kal több profitot termelt! Velük  a hétvégén találkoztam Gyöngyössolymoson. A cégvezetők 10 millió forint sorsáról döntenének. Kíváncsiak voltak  az e-heti gazdaságpolitikai történetekre is. Ők már régóta  tudják, hogy a megtakarítás és az Öngondoskodás mennyire fontos.

Régóta együtt figyelik velem a tőzsdei piacok alakulását. 1_500x400Tájékoztattam őket, hogy a hongkongi tőzsde a Hang-Seng a héten több. mint 23252 ponton +0,02%-al zárt. De arról is adtam információt a számukra, hogy  kiemelkedően jól teljesített a svéd tőzsdén a Volvo (+4,7%  hozott), ami szintén kiváló eredményeket mutató negyedik negyedéves gyorsjelentésének köszönhette jó szereplését.

Érdekel miről is beszéltünk? Ha igen olvasd tovább a cikkemet!!!

ausztria-zaszlo

Osztrák számla magyaroknak

Szeretnéd tudni hogy, mit beszéltem Zeldáékkal?

Illetve ha érdekelnek a hasonló történeteink akkor csak regisztrálj itt.

Biztoshozam és a Portfolife kft. ügyfelei már a kedden teljes egészében megismerik ezt a történetet. De ha regisztrálok akkor ti is olvashatjátok majd a teljes történet minden részletét

“Délelőtt folyamán az időmet bevásárlással töltöttem, délután pedig leutaztam Gyöngyössolymosra. Itt találkoztam régi ügyfeleimmel, Anikóval és Zeldával. Az ügyfelekkel már egy éve szorosan együttműködöm, Anikó egy bioélelmiszer nagykereskedés, illetve műköröm szalonok tulajdonosa és Zelda tulajdonostárs. A cég vagyonát akkor Kopernikusz részvénykosárba fektetették be. A megbeszélt tárgyalás késő délután került sor a Solymos Panzióban.

A helyszínre érkezést követően, a várakozás ideje alatt átolvastam a New York Post hírét, amelyben kiderült, hogy James Robart seattle-i szövetségi bíró (akit még George W. Bush nevezett ki) ideiglenesen felfüggesztette Donald Trump amerikai elnök hét, muszlim többségű ország állampolgáraira vonatkozó beutazási tilalmi rendeletét.judge-robart

A tárgyalás elején Zeldáék egy-egy bécsi kapucínert, én pedig egy etióp Yamu kávét rendeltem. Anikó elmondta, hogy jelenleg egy céges ingatlan eladásából származó további 10 millió forintot szeretnének befektetni a linzi Partner Banknál. Örömmel beszéltük át a meglévő vagyonkezelt számlájukat is, hiszen a Partner Banknál lévő vagyonkezelt Kopernikusz részvényindex az eltelt egy év alatt 7,22 % nyereséget hozott számukra.

 

A beszélgetés elején ügyfeleimet tájékoztattam arról, hogy a héten Amerikában…….”

Érdekelnek hasonló történetek?

Szeretnétek egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnétek átnézetni meglévő biztosításotok?

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!

red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés