Most olvastam és gyorsan el is készítettem !
SANGRÍA – könnyű bólé vörösborból vagy pezsgőből különféle gyümölcsökkel ízesítve. Íme a recept
Hozzávalók: 1 üveg vörösbor, alma, barack, citrom, narancs/mandarin feldarabolva, némi cukor, citromlé,fahéjrúd, brandy (ízlés szerint), szénsavas ásványvíz, jégkocka
Elkészítés: A feldarabolt gyümölcsöket önstd le a likőrrel és a vörösborral, add hozzá némi cukrot, citromlevet és a fahéjrudakat, keverd jól össze, majd tedd a hűtőbe legalább egy órára, hogy jól összeérjenek az ízek. Ha jól lehűlt, vedd ki a fahéjrudakat és önstd fel az egészet egy kis szénsavas ásványvízzel, ami még frissítőbbé teszi az italt és ne felejtsd el a jégkockákat sem!
Egészségetekre!