Családi házat vagy lakást vásárolnál vagy csak megszabadulnál jelenlegi hiteledtől?

Minden embert feszélyez a meglévő hitele. Viszont nincs tisztában mindenki azzal, hogy kihez forduljon meglévő hitele , hitelrendezése miatt. Nagyon sok ember évek alatt több százezer vagy akár milliós nagyságú hitelt vett fel, amit nehezen tud már rendezni a meglévő fizetéséből.  Hallottam nem egy nem kettő olyan esetet, hogy inkább nem evett a család csakhogy az apuka vagy anyuka által felvett hitelt fizetni tudják. Legyen az személyi kölcsön, hitelkártya , vásárlási hitel vagy akár áruhitel , személyi kölcsön. Többször sajnos ezek a hitelek összevonva vannak a családnál Ilyenkor lenne jó egy szakember ahol előrelátható Kiszámítható, teljes futamidőre rögzített havi törlesztőrészlet kaphatna az adós. Képzeljétek van ilyen Ha ismertek a családban vagy nektek is van ilyen hiteletek bátran hívjatok, megoldás majdnem mindenre van és diszkréten kezelem az ilyen ügyeket. Mielőtt tovább olvasnád, jegyezd fel a Biztoshozam telefonszámát.

A személyes tanácsadód rövid időn belül vállalja a hitelek soron kívüli ügyintését.

Telefonszám: 06 -70-605-1490

   06-30-861-1240

De lássunk  konkrét számokat.

Csak egy kettő ilyen banki segítséget fel is sorolnék.

Igényelheti: Olyan természetes személy (fogyasztó), akinek életkora 23. életévtől lejáratkori 70. életévig terjed. Amennyiben az ügyfél a 23. életévét nem töltötte be vagy a futamidő vége előtt betölti a 70. életévét, akkor olyan kezes bevonása szükséges, aki az életkori feltételeknek, és az alábbi feltételeknek megfelel.

Az igényléskor nem szerepel a KHR negatív adóslistáján.

Kiváltandó hitelek mindegyikének több mint 6 hónapja törlesztettnek kell lennie azzal a feltétellel, hogy több hitel kiváltása esetén a kiváltásra kerülő hitelek közül legalább egynek több mint 12 hónapja, egy hitel kiváltása esetén pedig, annak az egynek több mint 12 hónapja törlesztettnek kell lennie.images (1)

Legalább havi nettó 68.000 Ft igazolható, bankszámlára érkező1, a Bank által elfogadható rendszeres jövedelemmel rendelkezik.

3 Millió forintot meghaladó igénylés esetén legalább havi nettó 150.000,- Ft igazolható, bankszámlára érkező1, a Bank által elfogadható rendszeres jövedelemmel rendelkezik.

 Mit is ad a Bank?

9,99 % kamat (THM 10,89% – 11,13%*) munkabér-jellegű jóváírás vállalása esetén

0 Ft folyósítási díj

12- 96 hónap futamidő (a futamidő a kölcsön összegétől függő)

Meglévő kölcsönök kiváltása

300.000-5.000.000 Ft hitelösszeg

Példa 1. – Hogyan törlesszünk egyetlen hitelt és takarítsunk meg pénzt

letöltés

Evelin 2013 októberében 6 évre felvett 1,5 millió forintot, melyre jelenleg havi 41 500 forintot fizet. Ha a fennálló 1 309 055 forint tartozását kiváltja Adósságcsökkentő kölcsönnel anélkül, hogy a futamidőt kitolná, havi terhe több mint 11 000 forinttal csökken, és a futamidő végére több mint 600 000 forint marad a családi kasszában.

Példa 2. – Így kezeljük a halmozott adósságot

Istvánnak van egy hitelkártyája, melyre havi 10 000 forintot fizet anélkül, hogy ezzel csökkenne a tartozása. Emellett 1 000 000 forint személyi kölcsönt és egy 200 000 forintos áruvásárlási hitelt is igényelt. Ráadásul egy 900 000 forint összegű gépjárműhitellel is rendelkezik. Minden hónap elején a jövedelméből azonnal átutal 80 980 forintot ezek törlesztésére. Azonban a Sberbank Hitel Optimalizáló személyi kölcsönének igénybevételével 5 éves futamidővel havi terheit majdnem felezni tudja, csupán havi 44 442 forintot fog törleszteni és a hitelkártya csapdájából is kiszabadul.00079317

A törlesztőrészlet mindkét esetben 12 hónapra rögzített, ezáltal kiszámíthatjuk költségeinket, biztonsággal tervezhetjük a jövőt.

 

 

 

Az Adósságcsökkentő hitel eltérő futamidővel is igényelhető. A Biztoshozam csapata személyi kölcsön és Lakáshitel mellett szívesen segít ezeknek a lebonyolításában már az összesítéstől,benyújtástól elkezdve a kifizetésig. A teljes hitel időszaka alatt partnerként áll bármilyen kérdésben.A Biztoshozam ezen kívül foglalkozik még :

Lakáshitel és lakáshitel kiváltásával,lakástakarékkal,KGFB,Casco ,Kockázati életbiztosítással,és mindennemű vagyon és felelősség biztosítással és utasbiztosítás-szállítmánybiztosítással,szabad és jelzálog típusú kölcsönök elintézésével.

Illetve több kereskedelmi bankon keresztül magán egyéni számla,vállalkozói,mikroszámla,mikrohitelek közvetítésével és Széchenyi forgó eszköz hitellel és beruházási hitellel illetve a Széchenyi kártyával. Csak keress, vagy regisztrálj és mi 24 órán belül felhívunk

272380000_00

Telefonszám: 06 -70-605-1490

   06-30-861-1240

Most ezek után nincs más dolgod csak regisztrálj itt vagy hívj

 Itt megteheted!

Érdekelnek a gazdasági folyamatok akkor csak regisztrálj itt !

red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés

1 Comment

  1. Varga János says:

    Jelentkeztem a konzultációra és nem kellett csalódnom, csak ajánlani tudom!
    Köszönettel
    János

Comments are closed.