Miért nem a legjobb megoldást válassza?

Szeretné befektetni magasabb kamatra a pénzét, biztonságosan Ausztriában? Elege van a Magyarországi alacsony kamatokból és magas költségekből?

 

Bárkinek odaadnák a pénzüket? Figyeljenek az alábbi feltételek meglétére:

Gondolom Önnek is fontos a biztonság. Ausztriában a jogi környezet kiváló. Pénzügyi kategóriában Ausztriának AAA besorolása van, Magyarország a bóvli kategóriában van.

Ausztriában kötelező a rendszeres éves, kétéves ellenőrzés, Magyarországon nem

Osztrák banktitok

A pénzügyi auditot rendszeresen elvégzi az Ernst&Young

Osztrák Pénzügyi Felügyelet (FMA) és MNB felügyelettel rendelkezünk

Osztrák bank és Bankok szövetsége

Gazdasági ellenőrzés: Ernst&Young

Felügyelő bizottság

Belső ellenőrzés és Compliance

 

Fontos, hogy a közvetítő rendelkezzen a szükséges végzettségekkel, MNB regisztrációval. Mi rendelkezünk FMA (osztrák Nemzeti Bank) és MNB regisztrációval.

 

Mi az igényük, milyen élethelyzetben vannak, milyen célra akarják a pénzt befektetni?

A befektetésnél célszerű átgondolni, hogy rövid, közép vagy hosszútávon szeretnénk befektetni.

Akár nyugdíjcélú megtakarítás, akár gyermeke jövője, vagyonkiépítés, egészségre, utazásra, gépkocsira, lakáscélra lehet megtakarítást kötni.

 

Tudják Önök, hogy Ausztriában az igényfelmérés 1996 óta kötelező? Magyarországon 2016. márciusától kötelező. Kérjük a tanácsadótól!

Magyarországon MIFID I. van kötelezően előírva. A kötelező igényfelmérés 2016 március 01 – ig nem volt kötelező. Ausztriában a MIFID II. van használatban. Mi messzemenően figyelembe vesszük az EU tőkepiaci iránymutatásait (MIFID II), hiszen alapértékekben kiemelten fontos szerepet kap, hogy a megbízó egyéni lehetőségeinek, céljainak, valamint kockázatvállaló képességeinek figyelembe vételével személyre szabott megoldásokat ajánljon fel a cég. A szolgáltatás legfontosabb versenyelőnye, hogy két pénzügyi felügyelet ellenőrzi (MNB, FMA) a tevékenységet.

Ne csak táskás terméket vásároljunk. Mindannyinkkal előfordult már, hogy a tanácsadó egy fél órás beszélgetést követően készterméket (pl.: unit – linked) adott át, anélkül, hogy igényeinkkel, élethelyzetünkkel, célunkkal tisztában lett volna. Ne felejtsük el, hogy egy 20 éves ember teljesen más igénnyel, céllal rendelkezik, mint az 50 éves.

 

Mennyire bíznak meg most magyarországi pénzintézetekben?

Magyarországon a jegybanki alapkamat alacsony, átlagosan 0,5 % – 1% között mozog.

Gondolom, emlékeznek a Quaestor, a Buda – Cash és a Hungária Zrt. botrányaira. Mi egy független letétkezelő bankon keresztül végzünk pénzügyi tevékenységet, így nincs saját kötvényünk, részvényünk, ellenben a másik három céggel szemben.

MLM rendszerben nem közvetítünk terméket. Spekulációs ügyletekbe nem megyünk bele.

 

Vajon az ajánlat tényleg személyre szabott, figyelemmel van a céljaikra, élethelyzetükre?

Független szakemberként az Ön pénzügyi helyzetét teljesen független, átlátható és ingyenes ELEMZÉSÉVEL mérem fel, hogy milyen módon célszerű felosztania befektetéseit, megtakarításait, milyen eszköz – osztályokban, milyen típusú termékcsoportokat célszerű előnyben részesítenie, hol dolgozik a jövőben majd leginkább elvárásainak megfelelően a pénze.

Személyre szóló koncepciót dolgozok ki magánszemélyek, vállalkozások részére, hisz minden ember / cég számára más és más szempont fontos a befektetésekben, valamint tekintve, hogy egy folyamatosan változó piacról van szó, ezért tanácsadásunk minden esetben személyre szabottan és kizárólag személyesen történik.

 

Döntésüknél vegyük figyelembe, hogy az adott szolgáltatás mennyire rugalmas, milyen magas a költség szerkezete, beleértve a rejtett költségeket is.

MIFID II. miatt a költségszerkezet teljesen átlátható. Minden befektetés költségét kondíciós listán lát az ügyfél.

 

Önt is elriasztják az alacsony banki kamatok és a magyarországi pénzügyi szektorra jellemző botrányok és a magas költségek?

Láttam olyan magas Unit Linked befektetési költségeket, ami éves szinten kezdeti költségként az első három év befizetési után a 10. év végéig 12,5 % költséget tartalmazott.

 

Fortress botrányra emlékeznek? Mindenkinek piramis játékon keresztül értékesítettek befektetéseket, de csak a hozamokhoz lehetett hozzáférni és 20 % vagy annál magasabb évi hozamot ígértek. 2 milliárd Ft – al károsították meg az ügyfeleket.

 

Keresi a helyét megtakarításainak, befektetéseinek, ahol biztonságban tudhatja őket, mégis számottevő hozamra számíthat?

Igen. Ausztriában a költségek nem rejtettek, átláthatóak és az osztrák Banktitok jelenleg a legerősebb. Szabályozott keretek között fektetik be Ausztriában az Ön pénzét. Kizárólag win – win üzletek kötése áll az ügyfél érdekében, minőségi igényfelmérés segítségével. (Az ügyfél egy életen át a számlájában segítséget kap, minden ügyintézésnél ott a tanácsadó és az új lehetőségekről is tájékoztatást ad, illetve a tanácsadó biztosítja a szükséges nyomtatványokat.)

 

Elege van a csalókból és a hozzá nem értő „szakértőkből”

Igen. Ne fogadja el az olyan ajánlatot, amit rögtön Önnek tudnak ajánlani, konzultációk, egyéni élethelyzet felmérése nélkül. Az évi 15 – 20 százalék, vagy még magasabb hozamelvárás irreális, mert a kockázatok már jelentősen megemelkednek, hisz a piac ezt már nem tudja kitermelni.

Nagynevű cégek olyan kötvényeket forgalmaztak, amelyek nincsenek nyilvántartásba véve. Most is működik olyan német társaság, aki a befektetőknek részvényopcióra, több mint 10 %-os hozamot ajánl. (de valójában mi is a nyereségrészesedési részvényopció azt az ügyfél nem tudja)

Azért legyen tisztában a kedves olvasó, hogy 15 – 20 % hozamok csak spekulánsok és becsapó üzletkötők, ígérnek előre. Mert a mai jegybanki környezet, 1,20 % kamat, ezt nem is tenné lehetővé. Ha valaki hozamról beszél, ott mindig a múltbeli teljesítményt tudja hasonlítani valamihez. Ne higgyen a szélhámosoknak, ne vegyen egy –két kiló kolbászért befektetést. Nézze meg hova teszi a pénzét. Ahol egy körös tárgyalás során a táskában van az Önnek szóló megoldás, az legyen gyanús.

 

De azért takarékoskodjon, mert mai világban kell.

A Biztoshozam Önnek pénzügyeiben korrekt, független, hatékony segítséget tud nyújtani egy független Ausztriában működő letétkezelő bankban. Egy dolgot tudnia kell. Akinek 15 – 20 százalék, vagy még magasabb hozamelvárása van, annak nem tudunk érdemi megoldást kínálni, mert számunkra a biztonság a legfontosabb.

Amiben tudunk segíteni, az a kb 4-8 százalékos hozamú és maximálisan biztonságos befektetések kiválasztása és személyre szabása az ön igényeinek és szükségleteinek megfelelően.

Vállalom

hogy segítek kiválasztani az Ön számára legkedvezőbb, legalkalmasabb befektetési lehetőséget az osztrák pénzügyi bank segítségével a világ összes elit alapjai, részvényei, kötvényei, ETF befektetési alapjai és certifikáltjai közül !

red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés