A Stryker gépe csúcsokat mozgatott meg

A hírek és az elemzők szerint is 2019 volt a legjobb éve a Stryker-nek a robottechnológia értékesítése terén, mióta 2017-ben elindították a programot.

A vállalat által megvásárolt Mako Robotic 8,1%-os növekedést produkált, 14,9 milliárd dolláros éves bevétellel. A Stryker ezzel több, mint 20 millió dollárral ugrotta meg a szakértői elvárásokat. A tavalyi év negyedik negyedévében 89 robot került értékesítésre, ami 64%-os növekedést jelent az előző évhez képest.

mako
A Stryker Mako

A 2020-as évre tekintve a Stryker 6,5-7,5%-os növekedést jósol magának, ami igen meglepő, mivel tavaly sikerült megugraniuk saját 8,1%-os előrejelzésüket. A jövőben továbbra is a Mako sebészeti robotjuktól várják el a legnagyobb bevételt, melyből már majdnem 900 darab van forgalomban globálisan. Csak az USA-ban 700 darabot használnak a gépezetből, főleg térdműtéteknél. A vállalat a jövőben szeretné kiterjeszteni a Mako portfólióját, hogy gerincműtétekhez is biztonságosan használható legyen.

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vedd fel vagy a PortfoLife céggel a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kapsz és tudsz majd a saját befektetéseidben dönteni diverzifikáltan.

e-logo-portfolife_light

Szeretnétek egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnétek átnézetni meglévő biztosításotok?

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!

vagy akár

 Itt is megteheted!