Amerikai választásra várva. Egy kávézóban indult siker story pár lépésben.

A mai napon az egész világ szeme Amerikán van. Jelenleg folyik az amerikai választás. Vajon Donald Trump vagy Hillary Clinton lesz a nyerő. Hétfőn délelőtt erről beszélgettem András bácsival és Alexandrával is. Aznap a délelőttünket a Frei kávézóban töltöttük el. Átbeszéltük a gazdaságpolitikát is és a tőzsdei történeteket is. Több döntés előkészítés után megbízások jöttek létre a Bank felé. András bácsi megnyugodott, hisz jó helyen vannak a vásárlásai. Hétfőn reggel még láthattuk a múltheti oldalazást, ami mára már a múlté. chart_week_dowjonesindustrialaverageJelenleg a Dow Jones kilencnapos esés után újra 18200 pont felett, 18220 ponton áll. A Dax  viszont 10.445 ponton. Jelenleg a Dt. Post 1,64% hozamot hozott egynapos átlagban. Legnagyobb veszteségben a mai nap az RWE.St  áll 3,48% mínuszban. Hétfő estére a globális részvénypiacok és a nyersanyagok egyaránt raliztak egyet, ahogy felerősödött a hit a befektetők körében, hogy a piacok által preferált Hillary Clinton lehet az USA következő elnöke. Így a világ leggazdagabb emberei ezen a pár napon több mint 35 milliárd dollárt kerestek. Ma viszont november 08-án  derült ki az , hogy a szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazított ipari kibocsátás szeptemberben 3,0%-kal csökkent az augusztusi hónaphoz képest.  De miről is beszélgettünk akkor hétfőn reggel? Szeretnéd tudni? Csak olvasd tovább.

ausztria-zaszlo

Osztrák számla magyaroknak

Szeretnéd tudni hogy, mit beszéltem András bácsival és Alexandrával?

Illetve ha érdekelnek a hasonló történeteink akkor csak regisztrálj itt.

Biztoshozam és a Portfolife kft. ügyfelei már e-hét  kedden, vagyis egy óra múlva teljes egészében megismerik ezt a történetet. De ha regisztrálok akkor ti is olvashatjátok majd a teljes történet minden részletét

letoltes

 

“András bácsival és Alexandrával hétfőn reggel az Arénában található Frei kávézóban találkoztam az egyiptomi utazást követően. Mind a hárman rajongunk a Frei kávéért, ezért mindenképp itt akartam folytatni a tárgyalást. Találkozó előtt még átolvastam az Adidas negyedéves jelentését, amelyben az Adidas közölte, hogy a harmadik negyedévben az árbevétele 5,41 milliárd euró és így 0,3 milliárd euróval teljesítette túl a várakozásokat. A sportszergyártó a devizahatásokkal együtt 14%-os bevétel növekedést ért el, míg az üzemi eredménye 12%-kal nőtt.images

A kávézóban helyet foglalva András bácsi egy kenyai kávét, míg Alexandra egy nicaraguai dohánykávét, én pedig egy kiotói szilvakávét rendeltem. A találkozó elején átbeszéltük az egyiptomi látnivalókat és együtt kitöltöttünk egy visszavásárlási nyomtatványt az Unit-linked biztosításra. Ennek visszavásárlási értékét a biztosító a tárgyalás elején megbeszélt, majd megkötött vagyonkezelt Kopernikus Részvényindexbe fogja utalni. Illetve Alexandra tervei közt szerepel a lakásvásárlás pár éven belül, így tájékoztattam, hogy a Lakástakarék is egy jó ötlet, évi 30%-os hozammal. A vagyonkezelés hosszútávra egy megoldás, de közép és rövidtávra a piacoktól függően vállalati kötvényekbe fektetik be ügyfeleim az eddig összegyűlt 10 millió forint céges vagyonukat.

Kérdésükre tájékoztattam őket a heti gazdasági folyamatokról. A héten lezajló európai és az amerikai piac esése és oldalazása után Magyarországot felminősítette a Moody’s, befektetésre ajánlott kategóriába. A Moody’s a pénteken……………………………”

11211195_388241_62aa2e0771e7e011a3d17f49b3fb4bea_wm

Érdekelnek hasonló történetek?

Szeretnétek egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnétek átnézetni meglévő biztosításotok?

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!

red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés