Az EB meccs előtt Gyálon a Medisonban özönlöttek a hírek.

 

Túl vagyunk az Izland – Magyaron . A döntetlen , az 1-1  az szép eredmény. Minden magyar szurkoló szíve egyként dobogott. A meccs előtt egy pár percel én  a családommal bowlingoztam.

.Bowling

Illetve másnap Gergővel tárgyaltam ugyanott.  Egy nagyon ideális hely.Mi ragadott meg a gyáli Medison étteremben kedden a Portfolife kft és a Biztoshozam ügyfelei már tudni fogják. Ha te kedves Olvasó is szeretnéd ismerni a történetet, nincs más dolgod csak regisztrálnod kell.

Akár itt is megteheted. Addig viszont azért egy két részletet elárulok a szombat délutánomból és a vasárnapomból.

“A pénteken lányom iskolai ballagásán voltam. Jó tanuló, ezért büszke vagyok rá, így ezt meg kellett ünnepelni a gyáli Medison étterem és bowling klubban.

Pénteken, a ballagás előtt még elolvastam a külföldi sajtót. Így tudtam, hogy az egész heti európai lejtmenet után végre a vezető európai indexek egyaránt 1 százalék körüli erősödést mutatnak. A nap végére a Deutsche Bank 5,1%-ot, míg a Commerzbank 3,15%-ot erősödött.images (1)

Gergővel vasárnap szintén a gyáli étteremben ültem le a múlt héten elkezdett tárgyalást folytatni, a kinti teraszon foglaltunk helyet, Gergő egy fehér csokit rendelt, én pedig egy hosszú kávét ittam. Gergő vidám volt, szerette volna tudni milyen értékpapírba is érdemes befektetnie az összegyűjtött 9 millió Ft-ot. Tudta, hogy a döntés előkészítésben is segítek neki. Gergő a fehér csoki kortyolgatása és a lányok szemmel tartása, bámulása közben megkérdezte, hogy ezen a héten, hogy alakultak a nagy vállalatok részvényei. Elmeséltem neki, hogy az Adidasnál rekordértékesítés lehetséges a futball EB miatt. A cég előrejelzése szerint 2,5 milliárd euró értékben adhatnak el a focihoz kötődő sportszereket (cipők, mezek, labdák), ez pedig új rekordot jelentene a cég számára. Ügyfelem elgondolkozva hallgatta, hogy a Microsoft 196 dollárt fizet 620x410_slide201402a……”

Szeretnéd ismerni a történet folytatását?

 

Nincs más dolgod csak regisztrálj!

                                                          Itt megteheted!

red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés