Csak a mai napon ingyen tudsz hozzáférni (költség nélkül) az OTP Lakástakarék-pénztár adta 30%-os állami támogatáshoz

190154-hooker-furniture-30

 

Ne maradjon ki  a Biztoshozam segítségével a befizetései után járó  maximum évi 72000 Ft összegű vissza nem térítendő állami támogatásból !

30-descuento (2)

 

Az OTP Lakástakarék Zrt. 2017 júniusában ünnepli fennállásának 20. évfordulóját. Ebből az alkalomból jubileumi egyedi akciót hirdet, amelynek keretében ügyfeleink díjmentesen köthetnek új OTP Lakástakarék szerződést.

Kapcsolódó kép

Ügyfeleink a 0%-os díjú szerződéskötésre június 8-án egész nap tehetnek ajánlatot.

Még ma használja ki, hiszen Európában egyedülállóan nálunk van ilyen lehetőség !

o_1b8caq3qkk6d1hromdc7vi12ck12

 • Miért Érdemes és Szükségszerű kihasználni a Lakástakarék-pénztárt ?

 

Az állam a befizetett összegek után 30%-os, magánszemélyeknek maximum évi 72 000 Ft állami támogatást nyújt, amely adó- és járulékmentes. Az állami támogatás feltétele – többek között – minimum 48 hónap megtakarítási idő és a megtakarítás lakáscélú felhasználása Magyarország területén. Az állami támogatás maximum 10 évig jár.

 30 % 

MINDENKINEK  aki:

 • szeretne új lakást vagy házat vásárolni, esetleg szívesen lecserélné a jelenlegi otthonát
 • felújítást, bővítést, korszerűsítést tervez
 • lakótelek vásárlását fontolgatja, amelyen majd megépítheti álmai otthonát
 • meglevő lakáscélú hitelét, pénzügy lízingjét szeretné teljesen vagy részlegesen kiváltani
 • gyermekei, hozzátartozói jövőjéről szeretne időben gondoskodni
 • szeretne élni a kapcsolódó állami támogatás lehetőségét
 • egy rugalmas megtakarítási lehetőséget keres, amely fedezetet és megoldást nyújthat előre nem tervezett, váratlan lakáscélú kiadásokra is

Az előzőek mellett a lakásszövetkezeteknek és társasházaknak is,  amelyek a közös tulajdonban lévő épületrészek, felújítását, korszerűsítését tervezik.

Minden lakáscélra.

Hitterito2_07_003_0

Mindenki megtalálhatja benne a saját céljainak, élethelyzetének megfelelő  előnyöket és lehetőségeket!

 1. LAKÁSVÉTEL.  Új családi házat vagy csak használt lakást venne? Szeretne  Budapesten vagy vidéken élni egy családi házban? Esetleg lakótelket vásárolna? Szeretne a CsOK segítségét is igénybe venni? Ezek finanszírozására is alkalmas a Lakástakarék.
 2. LAKÁSCSERE. Eladná elcserélné a lakását? Nagyobbra cserélné lakását?Szükséges még hozzá kis tőke? Lakáscélú felhasználás a csere is, így Ön nyugodtan felhasználhatja rá MOST megkötött Lakástakarék-pénztári szerződését
 3. Lakás felújítás. A házban és akörül mindig van és volt is mit csinálni. A Lakástakarék segítségével könnyebben tudja bővíteni, korszerűsíteni, illetve helyreállítani meglévő ingatlanát. De kinek a lakását is újíthatjuk fel? A teljes pénzösszeget a saját vagy kedvezményezett esetén a kedvezményezett lakására lehet fordítani. Nem szükséges a kizárólagos tulajdon, azaz elegendő, ha például 1/3 arányban vagyunk tulajdonosai annak az ingatlannak, amire költenénk. Sőt! Az is elegendő, ha haszonélvezeti jog van az adott ingatlanon.
 4. KÖZMŰVEK fizetése. Csatorna hálózat érkezne? Járda építést tervez? Elmű általi beruházás kell a lakásába,házába, nyaralójába?Kerítést vagy utat épít??Gázszolgáltatást szeretne? Ezekre mindig a válasz LAKÁSTAKARÉK PÉNZTÁR !
 5. HITELKIVÁLTÁS. Deviza vagy forinthitele van? Szeretne előtörleszteni?
 6. Lakáscélú kölcsön, gyűjtőszámlahitel, illetve pénzügyi lízing teljes vagy részleges kiváltása esetén

  Keress pénzt vissza nem térítendő állami támogatással.

Az LTP minden magyar állampolgárnak előnyös és hasznos. Fontos, hogy havonta tegyük félre a megtakarításainkat. Illetve már most tegyünk valamit a lakásunk megvásárlásáért. Soha nem tudhatjuk, mit hoz a holnap. Éves 30 % – os állami támogatást nem érdemes hagyni. Főleg , hogy a jegybanki alapkamat 0,90%

INGYENES SZÁMLAKÖTÉS A MÁSIK 3 PÉNZTÁRNÁL JELENLEG NINCS ÉS NEM IS VÁRHATÓ

Érdekelnek a feltételek?

Kihasználnád a 30%-ot? Ne habozz regisztrálj!

Szeretnél éves 30%-ot

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!

illetve telefonálj !

06-70-605-1490

Vélemény, hozzászólás?