Év végi majd év eleji meglepetések egy csésze latte mellett, avagy tőzsdevadászat magyar módra.

Ismét eljött a hétfő. Én is belevetettem magam a munkába. Rengeteg hívást és üdvözlést kaptam ahhoz képest, hogy január 02-a van és még a város félig csak alszik. Levente is hívott. Érdeklődött arról, hogy vajon merre mozdult a forint. örömmel tájékoztattam,hogy ugyan minimális gyengüléssel kezdett hétfő reggel a forint az euróval szemben, de így is kicsivel 310 alatt kezdődik a 2017-es év .Délutánra már elérte a 30,44Ft/eurós szintet. Viszont az  orosz rubel is 0,1 százalékos erősödéssel kezdett, míg a dollár eurókurzus délutánra már elérte az 1,047-t. Leventét folyamatosan érdekelték a tőzsdei hírek.Leventével december 30-án a Starbucksban ismerkedünk meg, majd találkoztunk és egy jó adag kávéval nyitottuk majd zártuk a jóízű beszélgetést.Érdekel miről is beszéltünk? Ha igen olvasd tovább a cikkemet!!!

ausztria-zaszlo

Osztrák számla magyaroknak

Szeretnéd tudni hogy, mit beszéltem Leventével?

Illetve ha érdekelnek a hasonló történeteink akkor csak regisztrálj itt.

Biztoshozam és a Portfolife kft. ügyfelei már a kedden teljes egészében megismerték ezt a történetet. De ha regisztrálok akkor ti is olvashatjátok majd a teljes történet minden részletét

“Eltelítve több tonnányi bejglivel és egyéb finomsággal eltelt a karácsony, elérkezett az év utolsó munkanapja. Péntek este, egy számomra ismeretlen neves vadász, Levente hívott egy időpont egyeztetése miatt, amikor is a Bloomberg jelentését olvastam, amelyből kiderült, hogy ebben az évben több rekord is megdőlt. A Dow index idén 43 alkalommal emelkedett újabbnál újabb csúcsra, bár a 20.000 pontos értéket nem sikerült megérintenie. Idén a dollár több alkalommal is csúcsot döntött. Amerika megmutatta magát, kb. 38%-ban vitte a piac emelkedéseinek a kiugró hozamait a 2016-os évben. Amerikánál egyes kötvények 10 éves csúcsot értek el, mint pl. az amerikai államkötvények is kiugró hozamokat hoztak a befektetőknek. A nyersanyagpiacon is megdőltek a csúcsok.

A flag flies outside of the Organization of Petroleum Exporting Countries (OPEC) headquarters in Vienna, Austria, on Thursday, Jan. 31, 2008. OPEC President Chakib Khelil said there's no need to increase or cut oil production quotas at a meeting tomorrow in Vienna, siding with other oil ministers that have suggested maintaining current targets after prices fell this month. Photographer: Suzanne Plunkett/Bloomberg News

Az Opec kitermelése új csúcsot, napi 34,16 millió hordót ért el novemberben. Az arany esetében pedig a napi forgalmi rekord dőlt meg Trump megválasztását követően.

Leventével a Keleti pályaudvarnál lévő Starbucksnál találkoztunk. A galérián helyet foglalva mindketten White Mocha Frappuccinot rendeltünk. November eleje óta a Starbucks részvényárfolyama……”

Érdekelnek hasonló történetek?

Szeretnétek egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnétek átnézetni meglévő biztosításotok?

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!

red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés