Felfele menetelés- A kávétól a Tesláig, és a Didiig átfogóan mindenröl

Május vége van, kánikula. Én meg ki sem látszódok a munkából. A Biztoshozam csapata hálaisten szombaton és néha vasárnap is elfoglalt! Pedig én is lazítanék már, egy jó kis strandra vagy vízre én is vágyom.

Elmondjam nektek tegnap mi történt? Szeretnéd ismerni a keddi hírlevelemből egy részletet? Tudod,hogy héten a piac felfelé tartott?

Íme egy kis részlet akkor az e-heti írásomból! Ezt a 3 perces történetet érdemes átolvasni…….

Ha ennél többet szeretnél tudni a gazdaságról, csak regisztrálj itt !

“Május végére ki kellett szakadni már a hétköznapokból, de sajnos nem sikerült, a papírok tornyosulva álltak az irodai asztalon. Papírok pakolása helyett a neten olvastam, hogy az Apple több mint ötmilliárd dollárt költött 2013 és 2015 között a Didi közösségi autómegosztó startup kutatására és fejlesztésre, amíg az autóipar nagyjai–akik fontolgatják az átállást a hagyományos üzemanyagokról az árammal hajtott kocsikra-csak 192 milliót. A Morgan Stanley elemzői szerint ebben az üzletben 400 milliárdnyi nyereség is lehet az Apple-nek. Mivel a közösségi szolgáltatásban összességében 2,6 trilliárd dolláros piac van.

Neki kellett állni a munkának. Több új ügyfelem kérte, hogy a biztosítónál lévő megtakarításainak költségét nézzem át és hasonlítsam össze. Illetve több megbízást is kaptam, mivel a héten új vásárlásokat kezdeményeztek az ügyfelek a sikeresebb gazdasági folyamatok miatt. A papírhalmazokba belefeledkezve arra eszméltem, hogy már négy nem fogadott hívásom volt, visszahívást követően, a leendő ügyfél azt kérdezte, hogy mikor tudnánk szombat délután találkozni. A híres előadóművész, Máté az irodában keresett fel. Csaba, az építőipari vállalkozó ajánlott Máténak. Egy forró etióp Yrgacheffe kávéval kínáltam meg, amely Yirga Chefe régió egyik legkvalitásosabb ültetvényéről származik és kézzel válogatták.

Máté évek óta spórolt és most 12 millió forintot és 5000 amerikai…………………………….”

Szeretnéd a folytatást, csak regisztrálj itt !

red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés