Fontos a motiváció és az inspiráció

Szerdán, április 07-én egy fantasztikus napot tölthettem el kedvenc előadóimmal. Cégvezetőkkel, Stílus reformerekkel, igazi értékesítői nagyágyúkkal. Ott voltam aközött a 400 fő között aki élvezettel hallgatta Tonk Emil, Palánkai Gábor és Dr Schiffer Miklós előadását. De Jagodics Tamás előadó illetve Sebők  Attila előadása is fantasztikus volt.

Tonk Emil egyik legjobb üzleti trénert rengeteg viccel tette érdekesebbé a napot.  Egy szólását megosztanék “A kritizáló olyan, mint az eunuch a háremben: tudja mit kell csinálni, de nem képes rá.” Palánkai Gábor az ügyvezető akadémia elnöke,egy egy mondatai és beszéde újra motivált. A cég felépítés és a márkanév kialakításban. Meg is vettem egy könyvet amelyet mindenkinek ajánlok aki hasonló Márkaépítésben gondolkodik:

John Purkiss/ David Royston -Lee  – ÉNMÁRKA c.könyv

Sokszor minden  értékesítőnek ott van a kezében a csodafegyver,de nem él vele. Csak azt kell rendesen felmérnie,hogy ki a célközönsége. Mert,mindenkinek van. Nem kell terméket értékesíteni annak, aki pl könyvet ad el,csak egy hajlamot arra hogy olvassák a könyveit.

Pl ha valaki Verne könyvet szereti neki egyből a kaland jut eszébe.  Ő a kalandra éhes.Ha valaki egy jó gazdaságpolitikai könyvet akar olvasni,akkor ma a Frei Tamás jut eszébe. Két márka. Ha valaki erős és biztonságos autót akar akkor a Volvó . Nekem azt adta ez az előadás,amit nektek szeretnék továbbadni,hogy lehet egy nagy céhet egy nagy márkát apróságból is felépíteni. Azt,hogy bár ma a Biztoshozam egy kis márka,de szeretném ha a jövőben ha pénzügyi vagy biztosítási ügyben kérdése van a magyar embereknek ,ott legyen kéznél ez a logó. logo

Tehát,az álmokat nem szabad feladni. Az én álmom az,hogy a magyar kis és középvállalkozóknak pénzügyi kultúrát adjak . Segítsek nekik pénzügyileg naggyá lenni,magabiztos lábakon állni és befektetéseiket biztonságos helyre tenni.

Reményt szeretnék adni nekik,hogy ne féljenek dönteni,bátran hívjanak.

Ezért ha te is szeretnéd,hogy meséljek erről a nagyszerű előadásról vagy csak a pénzügyi megtakarítások,hitelek útvesztőjében és a biztosítások csapdájában szeretnél eligazodni,jelentkezz itt

red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés