Forint kontra török líra: avagy hogyan ne tartsunk sajtótájékoztatót

Leventével már a múlt hétvégén kellett volna találkozni, de úgy alakult, hogy erre most hétvégén Döbröntén került sor. A hétvégén a befektetési politikáján kívül, megbízások kerültek aláírásra és átbeszéltük a gazdasági eseményeket. Levente már tudja azt, hogy pénteken Japán és Hongkong kivételével negatív hangulatban zajlott a hét utolsó kereskedési napja az ázsiai régióban. Mivel szerdán Trump sajtótájékoztatót tartott az ázsiai ,főleg Kínai gyógyszergyártók részvényei a fenyegetés miatt rövid ideig esésnek indultak,majd felpattantak. Kinai-viagra-Geda-Reuters-fotoLeventével átnéztük a hazai részvények alakulását is és  kiderült, hogy az OTP papír több mint kilenc éve, 2007 vége óta nem látott magasságba emelkedett, pénteken  újabb 1,5 százalékkal, 8890 forintra ment. De Leventének már azt is elmondtam, hogy a JPMorgan, a Bank of America és a Wells Fargo közzétette a gyorsjelentését, amely a piacra jótékony hatást hozott. Leventével több mindenről tárgyaltunk.

Érdekel miről is beszéltünk? Ha igen olvasd tovább a cikkemet!!!

ausztria-zaszlo

Osztrák számla magyaroknak

Szeretnéd tudni hogy, mit beszéltem Leventével?

Illetve ha érdekelnek a hasonló történeteink akkor csak regisztrálj itt.

Biztoshozam és a Portfolife kft. ügyfelei már a kedden teljes egészében megismerték ezt a történetet. De ha regisztrálok akkor ti is olvashatjátok majd a teljes történet minden részletét

“Döbrönte egy bájos bakonyi falvacska, itt találkoztam újra Leventével. letöltésEgy már megkezdett tárgyalás lezárása miatt került sor a találkozóra a döbröntei Hasik hotelben. Leventével mielőtt a tárgyalást megkezdtük, pár percet sétáltunk a Himpfy Benedek, a bakonyi királyi vadászok ispánja által épített Döbröntei Szarvaskő várban. Majd a dermesztő hideg után elfogyasztottunk egy – egy forró bécsi kapucínert. Levente kérése még mindig az volt, hogy a magánszámláján és a széfjében őrzött 85 millió forintját, illetve a 80%-os tulajdoni hányaddal rendelkező vadásztársaság 150 millió forintját szeretné biztonságos helyre befektetni, közép és hosszú távra. A beszélgetés elején átbeszéltük a két hete elvégzett konstruktív konzultáció eredményét, amiben kivehető, hogy Leventének diverzifikálva, vagyis szétporlasztva kell majd tőkéjé elhelyeznie a vásárlás alkalmával. Így az ideális megoldás, hogy a pénzét vegyes alapokban, amerikai, ázsiai részvényekben, illetve európai és amerikai vállalati kötvényekben helyezi el. A döntés meghozatala előtt együtt átbeszéltük a múlt heti gazdasági eseményeket. Leventét így tájékoztattam arról, hogy a héten nem meglepő, hogy a nagy kérdőjel továbbra is Donald Trump és annak a politikája volt. Már a hét elejei politikai támadásnak volt kitéve az amerikai elnökjelölt, miszerint előkerült egy 35 oldalas jelentés, amelyre később nagy médiaoldalak, postnewsroomtöbbek között a CNN is hivatkozott, amiben az állt, hogy orosz hackerek segítették Donald Trumpot a választási győzelemben. Majd ez az állítás többször cáfolva lett. A másik nagy mozgatója a piacnak Trump szerdai sajtótájékoztatója…….”

Érdekelnek hasonló történetek?

Szeretnétek egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnétek átnézetni meglévő biztosításotok?

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!

red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés