Ha van egy Unit Linked biztosításod erre figyelj-Lehet sose szűnik meg….

Történt az ,hogy egy több  betűs közvetítői cég vidéken több embernél jó kis megtakarítást kötött. valamikor a tavalyi év közepén.
Egy jó terméket.  Személyre szabva egyenesen a  táskából.

……..bitosító,unit-linked  pre…….100 termékét , 11,03% TKM-el

Bár épphogy, de sikerült a 11%-ot átlépni és ezzel bekerült a dobogósok közé ez a népszerű termék is. Nagyszerű konstrukció a 8 szintű MLM rendszerek egyik kedvence, amit szívesen ajánlanak családtagoknak, barátoknak, ismerősöknek.Mikor a Biztoshozam csapatánál ezt mi átnéztük,az  az ügyfél magától többször felmondta visszavásárolta és mégsem szűnt meg.

Érdekesség,hogy azért mert a Biztosító két visszavásárlás után egy főszámla és egy eseti és rengeteg kísérőlevél 3 szor másolták le a meghatalmazott iratát  és az ügyfél odaadott két köteg papírt a meghatalmazottan kersztül a biztosítónak ,az nem hajlandó megszüntetni az ügyfél biztosítását ,mert az Ügyfél nem irt külön biztosítós  fejléces felmondást. Pedig visszavásárlásit írt kétszer is.

Még egy csattanó 1 év után a több betüs cég is hirtelen előkerült az ügyfélnél.Mert 1 évig nem foglalkoztak az állományápolással viszont pont most rájöttek,hogy kell.

Némelyik MLM huszárnak akinek semmi végzettsége sincs ,csak a szerzési jutalék a fontos.

Ezért javaslom körültekintően nézzünk szét a piacon a szerintem a néha  kicsit magas TKM-ek miatt.