Janett Yellen szavaira várva

Ma Miskolcon voltam , hiszen ott volt tárgyalásom Zsanettal és Áronnal. Két roppant ügyes szoftverüzemeltetővel tárgyaltam az értékpapírpiacról. Nagyon vártak , hiszen befektetni szerettek volna. Azóta elolvastam a Le Monde francia újság magyar változatát, amelyben kiderült, hogy megszületett a megállapodás, hogy az Opel autógyártó vállalkozás az amerikai General Motors-tól (GM) átkerül a francia PSA Peugeot Citroën tulajdonába,ezt még tegnap közölte le aLe-Monde-cover Le Monde című francia napilap. Azt is azóta tudom, hogy péntekre Hongkongban nagyon erős forgalom mellett (135%) estek a részvények, mivel az ingatlanfejlesztők aggódnak a magasabb hitelkörnyezet miatt.

Nagyon kedves párt és jó cégvezetőket ismertem meg Áron és Zsanett személyében. Ők már tudják azt, ha a Lion E-Mobilty-be fektettek volna akkor pár hónap alatt akár megduplázódott volna a pénzük. Hiszen novemberben épp hogy elérte a cég részvénye az 5 eurót, most pedig 9,158  darabja részvényenként .

daniel

De érdekel miről is beszéltünk? Ha igen olvasd tovább a cikkemet!!!

Osztrák számla magyaroknak

Szeretnéd tudni hogy, mit beszéltem Zsanettal és Áronnal?

Illetve ha érdekelnek a hasonló történeteink akkor csak regisztrálj itt.

Biztoshozam és a Portfolife kft. ügyfelei már kedden olvashatják  teljes egészében és megismerték ezt a történetet. De ha regisztrálok akkor ti is olvashatjátok majd a teljes történet minden részletét

20160907_073530

“A hétvégét készülődéssel töltöttem a jövő heti pihenés miatt. Csomagolás előtt átolvastam a kihagyhatatlan napi sajtót. Egy finom dohánykávé mellett elolvastam a Pioneer alapkezelő cikkét is. Ebben a cikkben nemcsak a gazdaságról, hanem a politikai tényezőkről is szó esett, többek között, hogy az idei kilátásokat némileg beárnyékolják a politikai kockázatok: az EU GDP-jének 72 százalékát adó hét országban lehet kiemelkedő jelentőségű választás vagy szavazás. Németországban és Franciaországban általános választások lesznek, a brit parlament a Brexitről szavaz, Olaszországban pedig könnyen előrehozott választásokat tarthatnak”. 20170228_114648

Majd a cikk elolvasása után folytattam nagy nyugalomban a csomagolást, hiszen csak vasárnap délután volt találkozóm Miskolcon, a Szinvapark Jam éttermében, ahol egy új ügyféllel tárgyaltam, aki egy weblapos regisztráción keresztül jelentkezett be. Zsanett, aki egy szoftverfejlesztő csapat vezetője, fiatalos lendülettel foglalt helyett társával, Áronnal. A tárgyalás megkezdése előtt, mindketten rendeltek egy-egy robusta típusú kávét, Cremát, én pedig egy erős aromás kávét, Fortét kértem magamnak.

Áronék elmesélték, hogy a cégük nyereséget kb. 4 millió forintot és egy családi örökséget (14,7 millió forintot) szeretnének elhelyezni értékpapírban, az osztrák bankban. A tárgyalás bevezetős szakasza még a szokásos ismerkedéssel kezdődött, majd a konstruktív konzultáció elkészítése után tájékoztattam ügyfeleimet a heti európai gazdaságpolitikai eseményekről.

Péntekre a DAX igaz kisseb korrekciókkal, de már elérte a………….”

Érdekelnek hasonló történetek?

Szeretnétek egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnétek átnézetni meglévő biztosításotok?

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!

red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés