Mekkora lehetőség is van most- avagy az Nvidiával kapcsolatos hírek

A most folyó amerikai és kínai kereskedelmi háború mellett bizonyára önök is észrevették, hogy a Bitcoin uralma is kezd megdőlni.  Az első november végi blogomban nem a kereskedelmi háború okozta részvényesésekről szeretném  Önöket még tájékoztatni és arról, hogy egyébként, mind az amerikai és európai piac is kiváló, hanem az Nvidia  részvénnyel kapcsolatos a héten bekövetkezett eseményekről informálnám Önöket.

B69zEhWZA8UCqwdsYQmt4FnPENgU4iXBoBdwFyafQKCLFjgDEQ9Fpu2oPxjwHG2zwvaKeJxgfTuks6fRW4ABFxRhBzskGHTtYpr47Tfc

                                                                                               Vajon mi is történt itt !

Hogy megérthessük a folyamatot, több dolgot kell észben tartani, egyrészt az eddigi elkönyvelt növekedésben jelentős szerepet játszott a kriptovaluta-őrület, ez a lufi mára ha nem is kidurrant, de leeresztett.

Esetünkben pénteki záró és hétfői nyitó napról beszélünk, amikor az Nvidia vállalat jelentett. De mit is pontosan.
Személy szerint az egyik legkedvesebb cég a portfólióba, amivel 2 nap alatt komoly meglepetések történtek, de ezt le is írom, hogy pontosan mi is! A jó hír, hogy a jövő kilátások rózsásak!

 11474511_407041_9a1ba22b732170829b71f99a0c68f746_wm

November 19-én úgynevezett réssel esést produkált a papír, ami sokkolóan is hathatott a piacon, mert -18%-os!!!!! nyitás volt! Az egyik legfontosabb ökölszabály, hogy a rések mindig betöltődnek a charton.

Mi is az a rés? https://elemzeskozpont.hu/res-szerepe-tozsdei-kereskedesben

A mi esetünkben pénteki záró és hétfői nyitó közötti időszakról beszélünk, ahol az NVIDIA jelentett! De mit is pontosan?

2018 harmadik negyedévében az NVIDIA 3,18 milliárd dollár bevételt ért el, amely 20% -os növekedést jelent az előző évhez képest !!!!

nvidia-logo

Az EPS (1 részvényre jutó eredmény) 38% -kal emelkedett 1,84 dollárra!!!!. Az elemzők várható bevétele 3,24 milliárd dollár EPS 1,71 dollár a harmadik negyedévben. Azaz az NVIDIA a becsült bevételeket nem érte el. És ugye, amint tudjuk az elemzők irányítanak és persze a brókerek! Nem akarom kommentálni az NVIDIA eredményeit, mert mindenki láthatja, hogy brutális a cég! Ezt 38 megkérdezett elemző is bizonyítja.
Az NVIDIA esetében 38 elemző közül 21 ajánlja a “buy” -ot, 15 ajánlja a “hold” -ot, és kettő “eladni” ajánlást adott ki. Az átlagos 12 hónapos célár az NVIDIA esetében 287,91 dollár, ami durván 75% -os felfelé irányuló potenciált jelent. Aki tud vásároljon!

Nvidia Chart
Semmi sem változott a hosszú távú növekedési előrejelzéseiben, az NVIDIA domináns videokártyagyártó a játékosok számára. Emellett a vállalat növekedési lehetőségei az automatizált intelligencia és az önjáró autók révén továbbra is erősek.
összegezve az NVIDIA szilárd Q3 eredményeit, az értékesítés 21% -kal és az egy részvényre jutó eredmény 38% -kal nőtt. Ezek az eredmények az üzletág erejét és az NVIDIA általános erejét jelzik. Egyetlen kockázatot kell megemlíteni, a coinokat (Bitcoin), melyek csak ezen a héten több, mint 31%-ot estek!!!!!!! Az idei évben pedig 68%-nál jár a kurzus!!!!!

Tehát összefoglalva, az Nvidia részvényei a hét elején meredeken zuhanni kezdtek, elsősorban a csalódást keltő harmadik negyedéves üzleti jelentésük nyomán, másodsorban olyan téves információk is befolyásolhatták, mint az RTX 2080 Ti kártyák gyártási hibákból adódó visszahívása. Az októberi csúcshoz képest (289 dollár) a pénteki tőzsdezáráskor csupán 145 dollárért futottak az Nvidia részvényei, ezzel 50%-ra növelve a hétvége előtti értékesést. Ezzel a cég értékpapírjaival gyakorlatilag a tavaly nyári árfolyamon kereskedni.

nvidia-rtx-2080-raytraced.jpeg

Az Nvidia részvény most vásárlásával Ön is akár spekulálhat. Nem erre biztatom, de azt látom, hogy 3 hónap alatt 45,09%-ot esett a papír, a cég részvénye, viszont 3 év alatt 334%-ot emelkedett.
Mind a fundamentális és mind a technikai elemzés alátámasztja hogy van potenciál az újbóli vagy friss vásárlásra amit akár még ma is megtehetünk 2500 eurótól ami a mai árfolyamon számolva (126 euró) akár 19-20 darab részvényt is meg tud vásárolni

Ha bármilyen kérdése van ezzel vagy akár a jelenleg folyó kereskedelmi háborúval kapcsolatosan hívjon vagy keressen meg.

Forrás: elemzeskozpont.hu

cnbc.com

https://www.pcguru.hu/hirek/brutalisan-nagyot-esett-az-nvidia-piaci-erteke/46961

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vedd fel vagy a PortfoLife céggel a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kapsz és tudsz majd a saját befektetéseidben dönteni diverzifikáltan.

e-logo-portfolife_light

Szeretnétek egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnétek átnézetni meglévő biztosításotok?

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!