Mit is tartalmazott a múlt heti hírlevelünk?

Azoknak akik szeretnék a mi hírleveleinket megkapni, nem kell mást csak regisztrálni és jelentkezni és hetente a friss gazdasági irás máris az otthonában landol, most egy kis idézet a múlt heti Portfolife Kft ügyfelei részére írt hírlevélből. Írója, Blogszerző a: Biztoshozam

“Szombat reggel egy új ügyfél jelentkezett be a weboldalon megjelenő cikkeink hatására. Pont megrendeltem a kávémat, egy Monte Carló Affogatot – Riviéria kedvenc kávéját (makadámdiós vaníliafagylalttal). Másnap Alexandrával Győrben találkoztam a Bergmann cukrászdában. Párja egy panamai offshore cégben helyezte el a 130. 000 euróját. Ebben a botrányban, amit egy újságíró indított el, érdekelt Izland elnöke, Sigmundur Davíð Gunnlaugsson és az Argentína elnöke is, Mauricio Macri államfő.

Alexandra dollár alapú befektetésre gondol, de jelenleg a héten a dollár gyengült a japán jenhez és az euróhoz képest, múlt hét csütörtökön, a főbb amerikai részvényindexek mindegyik több mint egy százalékos mínuszban vannak, majd fellendültek pénteken. A dollárnak az indexárfolyama 4,5 % – ot esett év eleje óta. Komolyabb dollár erősödés akkor lehetséges, ha a Fed változtatna a kamatpálya stratégiáján.

Alexandra érdeklődik, a lehetséges kimenetelekről. Vajon ez hosszú távú várakozásainak, hogy felel meg? Érdemes most Amerikába fektetni, vagy maradjon a jó öreg Európa. Kérdésre, kérdéssel felelek. A 2008 – as válság örökké tartott? Ugye nem. Most vegyes a kép. A palaolaj kitermelést az amerikai állam szorgalmazta, hogy csökkenjen. A hét elején az olaj árfolyama esett, majd WTI olaj árfolyama visszafordult és a hét eleji április 05 – i 35,2 dollárról 39,28 dollárra emelkedett. Öt napos emelkedése 6,09 % volt.”

Ha szeretne mindenre kiterjedő gazdasági hírnél többet és részletes elemzéseket.

Jelentkezzen itt!red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés