Paksi atomerőmű mellett nyerő széria lehetséges.

portfolife(borito)

A hétvégén szombaton vidékre utaztam, hogy Szilviával és Bálinttal találkozzak. Szerdától péntekig egyébként az irodámban tartózkodtam, sokat tárgyaltam ott. Igaz most újra hétfő van és újra az irodában vagyok, de most is figyelek a gazdaságra. Tudom,hogy jellemzően pozitív hangulat uralta  ma reggel az ázsiai kereskedést. A Nikkei 0,3%-ot, a Hang Seng 1,5%-ot emelkedett már most is, míg a Shanghai index 1,2%-ot csökkent.  Érdemes nézegetni a tőzsdei adatokat a San Marcoi irodában. Hiszen a  San Marco utcai iroda, mind a Portfolife Kft és mind a Biztoshozam ügyfelei számára biztonságot és kényelmet nyújt kötetlen beszélgetésekkor, de akkor is amikor döntést kell hozni illetve akkor amikor negyedévente csak megnézzük a számok alakulását.

A történet elejébe  hagyom, hogy ti is beleolvassatok.

Viszont a teljes történetet már kedden a Portfolife kft és a Biztoshozamügyfelei már tudni fogják. Ha te kedves Olvasó te is szeretnéd ismerni a történetet, nincs más dolgod csak regisztrálnod kell. (akár itt)

“Szombaton a reggeli órákban szokásos tevékenységeim után beültem az autóba és elindultam vidéki tárgyalásra. Pakson várt Szilvia és Bálint. Vezetés közben gazdasági híreket hallgattam, ismertették, hogy Japán 3,3 billió jenről 6 billió jenre növelte ETF vásárlásait, illetve megvizsgálja annak hatását, hogy negatív kamatlábakat vezetne be és a masszív eszköz-vásárlási programba kezdene szeptemberben.japán jen

Tárgyalásomat Paks központjában található Retro kávézó és étterembe szerveztem meg. A kávézó kedves, családias kis hely. Örültünk a klímás helységnek, mert már nehezen viseltük a meleget. Majd ez a meleg hiányozni fog a téli hidegben, de most nem bírtuk. Érkezésünket követően rendeltünk Café Créme kávét és hűtött eperlét. Bálint és Szilvia három éve házasok. Interneten keresztül kerestek meg, mert látták a korábban megjelent hírleveleket és blog bejegyzéseket, amelyekben rendszeresen témaként szerepelt az osztrák pénzügyi biztonság a letétkezelések és vagyonkezelések alkalmával. Családi vagyont örököltek, amit biztonságos keretek között szeretnének elhelyezni, egy szakértő letétkezelő segítségével. A vagyonuk része több hektár föld és három eladásra szánt ház, illetve 40 millió forintnyi befektetett, mostanában lejárt magyar államkötvény, vagyonuk összességében meghaladja a 110 millió forintot.Tájékoztattam őket a közvetítő feladatáról, miszerint „az ügyfél helyzetét fel kell mérni, az egyéni célokat, a kockázatvállalási hajlandóságot meg kell vizsgálni, hogy a………..”

Caffe-Crema

Érdekelnek hasonló történetek?

Szeretnétek egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnétek átnézetni meglévő biztosításotok?

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

      Itt megteheted!

red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés