Sándor lehet nincs is bajban, A Portfolife és a Biztoshozam csapata kézbe vette az irányitást

Emlékeznek még Sándorra és Katalinra. Két hete meséltem róluk. A közszolgáról és a párjáról. Katalinnal akkor Úriban találkoztam. Akkor a világról és a különböző politikai gazdasági eseményekről beszélgettem velük,bowlingoztunk.

Most meggyötörten jött, egy telefonon egyeztetett találkozóra a párja nagyon beteg. Sándor egyébként is gyomorbajos.,de elkapta valami vírus is. Vidéken találkoztunk Nem az irodában, hanem Győrben Katalinnal. Azt kérte, úgyis ha járok, Győrben fussunk Össze, mert párja miatt beszélnünk kell. Pénteken délután érkeztem. Ötórai teát megittuk együtt majd Katalin belekezdett a mondanivalójába, de megcsörrent a telefonja, közölték vele siessen valahova, mert Sándorral gond van.

Így akkor rögtön nem beszéltünk, csak másnap. Visszautaztam a szülővárosba.

Korán reggel keltem szombaton, még a szüleimet ki is vittem a reptérre mielőtt Katalin felutazott Budapestre az irodába és közölte, hogy sajnálja a tegnapi napot, hogy feleslegesen utaztam le Győrbe, de ő inkább feljött Budapestre, mert a dolog halaszthatatlan.

Kérdem mi a baj? Hát elmeséli…………………………….”

Ha a kedves olvasó szeretné a történet végét ismerni. Annyi a dolga,hogy az  oldalon regisztráljon, egy személyes találkozó és a a befektetése optimalizálása után Ön is minden héten ezt és hasonló hírlevelet kap majd tőlünk.