Tények és érvek a megújuló technika mellett.

Megújuló technika

Bizonyára Ön is figyeli a híreket.

Látja egyik oldalon a a pozítívumot és a gyözelemet. Látja máshol a veszteséget is.
 Valószínüleg hallott a sok új változásról. Megvolt a szavazás, új amerikai elnök van.

Megválasztották a 46. amerikai elnököt. 

Ami emelkedést hozott, hozhat a piacra. Halotta-e például, hogy miket ígért, Biden?  Joe Biden az első elnök választási vitában kijelentette, hogy 500.000 gyorstöltő állomást szeretne telepítetni, vagyis megújuló technikát alkalmazna az amerikai autópályák mellé, a szövetségi járműflottát pedig elektromos autókkal töltené fel.
A 77 éves demokrata Joe Biden lesz az akit januárban felesketnek az Amerikai Egyesült Államok elnökénék.
A képen a következők lehetnek: 1 személy, öltöny
Joe Biden a környezetvédelmi szervezetek által is támogatott klímavédelmi program keretében 4 év alatt kétezer milliárd dollárt fordítana zöld infrastruktúrák fejlesztésébe.  A terv része, hogy a fejlesztések által 2035-re az USA teljes elektromosság-igényét klímabarát módon elégítsék ki.
Mit is jelent tulajdonképpen a környezetvédelem? | PR cikkek
A befektetések pedig egyúttal új munkahelyeket is létrehoznának. Illletve  tudta-e, azt, hogymúlt pénteken lényegében stagnáltak az amerikai indexek,  az egész hetet tekintve nagy ralit láttunk, amely részben annak volt betudható, hogy a piac elkezdte beárazni a Biden-elnökség melletti republikánus szenátus forgatókönyvet. A piacok ma alapvetően kedvezően fogadták, hogy a hétvégén eldőlt az amerikai elnökválasztás eredménye, de a Pfizer mai bejelentése még tovább fokozta az optimizmust, a német tőzsde 5 százalék feletti pluszban is járt, de a BUX-ot is percek alatt visszarántották az esésből, amelyet az újabb korlátozó intézkedések bejelenetését követően szenvedett el az index.
Az amerikai piacon elképesztő jókedv uralkodik, ha kitar a hangulat, akkor az S&P 500 és a Dow Jones is új történelmi csúcson nyitott.
Mai tények ezenkivül, hogy a Pfizer és a német BioNTech bejeentette, hogy az általuk közösen kifejlesztett koronavírus elleni vakcina több,
mint 90 százalékos hatékonysággal működik. Ez messze jobb, mint amiben sokan előzetesen reménykedtek volna. Az amerikai járványügyi főtanácsos  Anthony Fauci például korábban még azt mondta, hogy már egy 50-60 százalékos hatékonyság sem lenne rossz.
Pfizer and BioNTech Announce Data from Preclinical Studies of mRNA-based  Vaccine Candidate Against COVID-19
Ez természetesen elképesztően jó hír az olajárfolyam szempontjából is, hiszen ez azt is jelenti, hogy gyorsabban normalizálódhat az olajkereslet is.

Ezert is érdemes lehet már most befektetni a Raiffeisen Fenntartható Befektetési Vegyes Alapba.

Hiszen a portfólióba kerülő értékpapírokat úgy válogatták össze, hogy az alap vagyonát társadalmi, ökológiai és etikai szempontok alapján fenntarthatónak nevezhető vállalatok és kibocsátók részvényeibe illetve kötvényeibe fektetnek be.
Nem fektetnek be bizonyos ágazatokba, például a fegyvergyártásba és a génmanipulációba, nem nyerészkednek az élelmiszerárak változásán, valamint nem kerülhetnek olyan vállalatok a portfólióba, amelyek megsértik a munka- vagy az emberjogi törvényeket.
Tudta-e, hogy ezt a befektetési alapot már egymillió forinttal, vagy ennek megfelelő euróval, vagy dollárral megvásárolhatja. Vagy most fektessen az elektromos autózásba.
Tények:

– a nyugati világ Biden mellett áll és főleg őt támogattág a választások kapcsán

– a keleti világ Biden mellett áll és csak őt támogatták, de ezen nem is lepődünk meg az elmúlt 2-3 év távlatában

– Biden győzelme a klíma politika miatt nagyon fontos, a zöldeket is maga mellé állította és azokat is akik benne nem, de a törekvéseiben hisz.

– Biden 2000 Mrd USD!!!!! fordítana 4 év alatt zöldinfrastruktúra fejlesztésre

– Biden bejelentette, hogy újra aláírja az USA a Klímaegyezményt, visszalépnek a WHO-ba, a NATO-ba és a kínával szembeni védővámokat eltörli!!!!

– Biden politikája az ELEKTROMOSAUTÓZÁSNAK kedvez a legjobban és a leginkább.

– Biden csak Amerikában 500.000 db!!!! E-autó töltő kiépítését ígérte 2030-ra

– Biden vissza akarja állítani az elektromosautókra vonatkozó adójóváírásokat

A fenti ösztönzők kulcsfontosságúak, hogy fel tudják venni a versenyt a hagyományos benzines autók piacával az elektromosautók!

Trump, Biden at war over union support - ABC News

Akkor nézzünk tényeket a másik oldalról:

 

Kérdezem kinek van a piacon E-MOBILITY befektetési portfóliója?- Elárulom csak nekünk-idén 40%-nál nagyobb nyereség euróban.

Kérdezem az elmúlt 3/4 évben (is)!!! melyik alap volt, ami lesöpört mindent a piacon?-Elárulom e-Mobility vagyonkezelt számla

 
És kérdezem Önnek miért nincs? Hiszen havi megtakarítással vagy egyösszegű 1,8 milió forinttal már lehetne?
BYD Chart
BYD részvény Forrás ariva.de

Jogi nyilatkozat:
Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.
Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

• Telefonon:06706051490
• skypon:koncz.peter.ivp@gmail.com
• emailben:koncz.peter@portfolife.hu
• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!

Mi válaszolunk a kérdéseire és tájékoztatjuk a piaci lehetőségekről.