Túl van egy fura héten a piac? A Mamutban folytak a tárgyalások Európa sorsáról.

Pénteken felbolydult a világ. Brexit körül forgott Európa szeme és füle. Én a  Mamutban töltöttem a péntek estét egy kedves barátommal és régi ügyfelemmel.Sokat tárgyaltunk egy-egy  kávé mellett. Ezt a történetet már kedden a Portfolife kft és a Biztoshozam ügyfelei már tudni fogják. Ha te kedves Olvasó is szeretnéd ismerni a történetet, nincs más dolgod csak regisztrálnod kell.

 

frei

Addig is kis rövidke

ízelítő a történetből.

“Péntek reggel finom jemeni fűszeres kávéval indítottam napot, és döbbentem olvastam a Brexit eredményét. A brit népszavazás, amelyen az EU-ból való kilépés mellett vagy bennmaradás mellett tehették le voksukat a brit választópolgárok. Bekövetkezett az, amire senki se gondolt. Előrelátásomnak köszönhetően 2016. június 23. napján egy nagyobb összeget dollárba átváltottam. Dolláronként 14 Ft kerestem. Egymillió Ft-nál ez, több mint 50.000 Ft hasznot jelentett. Többen voltak, akik azt gondolták, hogy a britek benn maradnak. Skócia bennmaradt volna, de a britek és Wales nem. A font esett, de a forint is 320 forint fölött járt, az euróhoz képest – 1985 óta nem volt olyan mélységekben, mint június 24 – én.

Traditional turkish coffee
Traditional turkish coffee

Nagy–Britannia megszavazta a kilépést. Több, mint 1 millióval többen szavaztak a kilépésre szavazók. A Brexit hatására az ügyfelek érdeklődtek, hogy hazánkra, illetve befektetéseire vonatkozóan milyen hatások várhatóak.

Az országban uralkodó tikkasztó meleget egyre nehezebben viselve a klíma alatt ültem és…………………”

Szeretnéd ismerni a történet folytatását?

 

Nincs más dolgod csak regisztrálj!

                                                          Itt megteheted!

red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés