13,41%-ot hozamot hozhat a Magyar Államkötvény ami idén novemberben jár le

13,41%-ot hozamot hozhat a Magyar Államkötvény ami idén novemberben jár le
2007-ben Magyarország Államadóssága 66503,7 millió euró volt, 2007 óta ez sajnos majdnem a duplájára nőtt. 2021-ben 114884 millió euró tartozása volt Magyarországnak.

Ez az összeg azt jelenti, hogy az adósság 2007-ben elérte Magyarország GDP-jének 65,5%-át, . Emiatt Magyarország Államkötvényt volt kénytelen forgalomba helyezni tizenötmilliárd forintnyi értékben 10.000 forintos címletekben.

Ezt a Magyar Államkötvényt ami 16 évre szól, jelenleg is megvásárolhatja másodpiacon a befektető hisz forgalom képes. Lehet, hogy most meghökken, meglepődik, de Ön is nyithat Ausztriában úgy forint számlát, hogy azon forintot helyez el és a rajta levő pénzt be fekteti. Most ha ezt teszi nem egészen egy év alatt bruttó 13,41% hozamot tud elérni. persze a kamattal együtt. Ez Önnek nettó 11,91 % hozam lehet, azzal a feltételezéssel, hogy 1,5%-os költséggel vette meg a fix 6%-os kamat mellet.

államkötvény – K&H trendmonitor

Ausztriában ugyanúgy érvényes a 100.000 euró Befektetési Garancia. A  bankszámlája AT Iban-nal lesz ellátva. Amihez bármikor ugyanúgy hozzáférhet.

 

Kibocsátás

Ezt a kötvényt 2007.január 10-én bocsátotta ki a Magyar Állam. A kötvény lejárata közel van, hiszen  2023.11.24-én jár le és 6% fix kamatot fizet éves szinten forintban, de mivel 94,18%-os árfolyamon tartózkodik, így eléri a 13,41%-os árfolyamot is. Az Államkötvény kibocsátásából befolyó összeg a központi költségvetés hiányának részbeni finanszírozására, valamint az államháztartás központi alrendszere adósságának megújítására szolgál. A névérték visszafizetése a lejáratkor egy összegben esedékes.

Letelepedési államkötvény: ezért kellett az offshore bejegyzés (bővítve) - Napi.hu

 

Az Államkötvények vásárlóinak köre

Az Államkötvényeket devizabelföldi és devizakülföldi természetes és jogi személyek, jogi
személyiség nélküli szervezetek vásárolhatják meg. Devizakülföldiek az Államkötvényt a hatályos
devizajogszabályok rendelkezései szerint vásárolhatják meg és ruházhatják át.

 

Mint minden kötvény ez is 100%-ban jár le. Ne habozzon keressen minket, hiszen forintszámlát nyitni Ausztriában igazi kuriózum, ráadásul azon nem egészen 11 hónap alatt 11,9%-ot keresni egy hihetetlen nagy lehetőség.

Jogi nyilatkozat:
Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

 

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skype-on:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is vagy a Magyar Államkötvény, bátran vedd fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kapsz és tudsz majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

A szuperkötvénynél is több pénzt lehetett keresni ezekkel - Napi.hu

 

Szeretnél egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnéd átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztrálj ide kattintva!