13,7 milliárd eurós nagyvállalat a siker kulcsa-ez az Epam System

Epam, mint a megoldás

Bevezetés:

A mai rohanó és folyamatosan fejlődő technológiai környezetben a vállalkozásoknak az innovációra van szükségük ahhoz, hogy az élvonalban maradhassanak. Az EPAM Systems, a digitális platformtervezés és szoftverfejlesztési szolgáltatások vezető globális szolgáltatója, a különböző iparágak vállalkozásai számára kulcsfontosságú szereplővé vált az innováció előmozdításában. Ebben a blogbejegyzésben az EPAM Systems szerepét vizsgáljuk meg az innováció felszabadításában és a vállalkozások növekedésének elősegítésében.

Embracing a Dynamic & Inclusive Culture at EPAM | EPAM

Az EPAM Systems, Inc. egy amerikai vállalat, amely a pennsylvaniai Newtownban működő szoftverfejlesztő szolgáltatásokra, digitális platformfejlesztésre és digitális terméktervezésre specializálódott. Az EPAM a MACH Alliance alapító tagja.

De miért is jó vétel most az acég amely 13,7 milliárd eurós tőkével rendekezik?

Stabiitás jelemzi a céget. Gyorsan regál. Mint pl a mostani nehéz gazdasági hellyzetben, Az EPAM Systems csökkentette a folyó negyedévre és az egész évre vonatkozó bevételi és nyereségkilátásait. A vállalat szerint az ügyfelek “óvatosabbak” a kiadásokkal kapcsolatban.

Az EPAM a folyó negyedévre vonatkozó bevételi előrejelzését 1,16 és 1,17 milliárd dollár közötti tartományra, valamint 2,33 és 2,40 dollár közötti egy részvényre jutó eredményre (EPS) csökkentette. Korábban 1,195 és 1,205 milliárd dollár közötti bevételt és 2,38 és 2,46 dollár közötti EPS-t jósolt. Az EPAM az egész évre vonatkozóan 4,65-4,8 milliárd dolláros bevételt vár, 9,80-10,20 dolláros EPS mellett. Korábbi becslése 4,95 és 5 milliárd dollár közötti bevételt és 10,60 és 10,80 dolláros EPS-t valószínűsített.

Arkadiy Dobkin vezérigazgató kifejtette, hogy a vállalat május eleji első negyedéves eredménybeszámolója óta “azt láttuk, hogy ügyfeleink még óvatosabbak lettek a kiadásokkal, különösen a globális IT-szolgáltatások piacának “build” szegmensében” Dobkin hozzátette, hogy a vállalat bízik abban, hogy az EPAM ismét jó helyzetben lesz a hosszú távú növekedéshez, “amint az iparági kereslet visszatér”.

EPAM chart since March 2022

Hogy alakult ki a cég?

Az EPAM kifejezés maga a (Elementary Perceiver and Memorizer) a tanulás és a memória pszichológiai elmélete, amelyet számítógépes programként valósítottak meg. Eredetileg Herbert A. Simon és Edward Feigenbaum tervezte a verbális tanulás jelenségeinek szimulálására, később azonban a szakértelem és a fogalomképzés pszichológiájával kapcsolatos adatok figyelembevételére is átalakították. Hatással volt a darab fogalmának formalizálására. Az EPAM-ban a tanulás egy diszkriminációs hálózat növekedéséből áll. Az EPAM-ot IPL/V nyelven írták meg.

1993-ban Arkadiy Dobkin és Leo Lozner megalapította az EPAM-ot, egy globális szoftverfejlesztő szolgáltató céget az Egyesült Államokban, New Jerseyben és a fehéroroszországi Minszkben. 2002-ben az EPAM-ot a Deloitte & Touche először nyilvánosan gyorsan növekvő vállalatnak minősítette. Ugyanebben az évben a vállalat lett az első fehérorosz szereplő a londoni tőzsdén. 2012-ben az EPAM-ot EPAM néven jegyezték a New York-i tőzsdén, és ezzel az első fehéroroszországi vállalat lett a NYSE-n.

EPAM Stock Price and Chart — NYSE:EPAM — TradingView

Várható -e emelkedés?

Az EPAM részvényei a 2020. március-áprilisi 160 dolláros mélypontról a négyszeresére emelkedtek a 2023.novemberében 259  dollárra  A részvény az elmúlt egy hónapban mintegy 19,5%-ot emelkedett.

Az erős top-line és bottom-line növekedés összhangban van a technológiai szektor egészének pozitív lendületével.

Mi várható ettől a multinacionális IT-vállalattól a következő években? Folytathatja-e az emelkedést, vagy a rali a kimerülés fázisába érkezett?

Együttműködő megközelítés:

Az EPAM Systems egyik legfontosabb megkülönböztető tényezője az együttműködésen alapuló megközelítés. A vállalat szorosan együttműködik ügyfeleivel, erős partnerséget ápolva, és megérti egyedi igényeiket és kihívásaikat. Az ügyfelekkel való közvetlen együttműködés révén az EPAM képes olyan testreszabott megoldásokat kidolgozni, amelyek az egyedi üzleti követelményekhez igazodnak, és így fokozott innovációt és jobb üzleti eredményeket eredményeznek.

Ipari szakértelem:

Az EPAM Systems többéves tapasztalattal és sikeres projektek hatalmas portfóliójával mély iparági szakértelmet alakított ki. Ez a szakértelem lehetővé teszi a vállalat számára, hogy megértse a különböző iparágak egyedi kihívásait és lehetőségeit. Az iparági ismeretek és a műszaki kiválóság ötvözésével az EPAM olyan személyre szabott megoldásokat tud nyújtani, amelyek az iparágspecifikus fájdalmas pontokat kezelik és az innovációt ösztönzik.

EPAM Cuts Guidance as Customer Spending Slumps

Folyamatos tanulás és készségfejlesztés:

Az EPAM Systems nagy hangsúlyt fektet a folyamatos tanulásra és készségfejlesztésre. A vállalat befektet alkalmazottaiba, és lehetőséget biztosít számukra tudásuk és szakértelmük bővítésére. Ez a tanulás iránti elkötelezettség biztosítja, hogy az EPAM munkatársai a technológiai fejlődés élvonalában maradjanak, és így olyan innovatív megoldásokat tudnak nyújtani, amelyek megfelelnek az ügyfelek változó igényeinek.

Javaslat !

Vásároljon egy 10.000 dolláros vagy eurós  portfoiót még ma 380 forintos áron. Ez összesen kötséggel együtt 3952.000 forint Tegye félre ezt a pénzt hosszú időre , de egalább 5 évre kamatadómentesen TBSZ számlára. Ebbe a portfolióba 3000  euróért vagyis  2750 dollárért 10 darab EPAM Systems részvényt kaphat, vásárojon még mellé Apple, Adobe , Pepsi-Cola és AT&T részvényt, de vegyen 2025-ben lejáró 5% hzamot hozó Amerikai álamkötvényt és Good-Year kötvényt amin majdnem 5%-ot is kereshet éves szinten. Az EPAM Systems a különböző iparágak szervezeteinek megbízható partnerévé vált, kihasználva szakértelmét, együttműködő megközelítését és a digitális átalakulásra való összpontosítását. Innovációs laboratóriumai, iparági szakértelme és a folyamatos tanulás iránti elkötelezettsége révén az EPAM lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy felkarolják az innovációt, javítsák az ügyfélélményt és fenntartható növekedést érjenek el a digitális korban.

Jogi nyilatkozat:

Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!