3 évig biztos kamatot fizet a Goldmann Sachs

Best Bonds

Az amerikai befektetési bank, a  Goldmann Sachs 2010-ben 37 millió 617.000 dollár mértékben 5,1%-os fix kamatozású kötvényt bocsátott ki refinanszírozás miatt.

Goldman Sachs expects "significant" decline in U.S. inflation in 2023 |  Reuters

A kötvények jelenleg is a másodpiacon megkaphatóak. Ráadásul 1000 dolláros cimletekben, értékben. Azaz a Partner Bankon keresztül ügyfeleink hozzáférhetnek, minimum 3000 dollár értékben azaz jelenlegi 389-390 forint/ dollár árfolyamnál 1.170.000 forinttal. A kötvények 2025.augusztus 15-én járnak le. Éves szinten minden hónapban fizetnek részarányosan kamatot.

Pár szó a kibocsátóról

A Goldman Sachs Group, Inc. bankholding társaság, egy globális befektetési banki és értékpapír-szolgáltató cég, amely befektetési banki tevékenységre, kereskedésre és fő befektetésekre, vagyonkezelésre és értékpapír-szolgáltatásokra szakosodott. A Goldman Sachs a világ egyik legnagyobb befektetési bankja és egyben az amerikai állampapír piac elsődleges kereskedője, általánosságban pedig az értékpapír piac egyik prominens szereplője. A céget 1869-ben alapították, székhelye Lower Manhattanben található, kiegészítve további irodákkal a világ más pénzügyi központjaiban.

Decentralizált tőzsde lehet a jövő kereskedési platformja? | FinTechZone

 

Megtalálom-e a tőzsdén?

 A Goldman Sachs Group kötvénye a WKN A2RUGY vagy az ISIN US38141E5C93 alatt forgalmazható.

Jelenleg a kötvény 4,81% hozamot ad, hiszen a kötvény árfolyama 100,68%-on tartózkodik.

Javaslat

Vegyen fix kamatozású Goldmann Sachs 5,1% kötvényt, főleg ha minden hónapban szeretne kamatot. Stabilitást kaphat illetve pénze nem forintban hozna Önnek nyereséget, hanem egy stabilabb erősebb valutában, amerikai dollárban.

Ha nyereséggel és kisebb kockázatokkal  szeretnél befektetni minden út a Biztoshozamhoz visz.

Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látja ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Fókuszkönyv - Portfolife

Jogi nyilatkozat:

Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skype-on:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!