Az illinoisi American Water Works bejelentette

Tiszta víz

Az Illinois American Water bejelentette a befogadás, sokszínűség és méltányosság támogatásának kedvezményezettjeit. Több mint 22.000 dollárt ítéltek oda 12 illinois-i szervezetnek egyesével.  Több mint 22. 000 dolláron osztozik 12 szervezet az Illinois American Water befogadás, sokszínűség és méltányosság támogatási programja keretében. A program pénzügyi támogatást nyújt olyan nonprofit szervezeteknek, amelyek olyan programokat, képzéseket és/vagy közösséghez kapcsolódó projekteket kívánnak kidolgozni és megvalósítani, amelyek célja a befogadás, a sokszínűség és a méltányosság előmozdítása és elősegítése az amerikai közösségekben.

AWK Stock Forecast, Price & News (American Water Works)

Cégről bővebben

American Water Works considers move to Camden

Az American Water Works Company széles körű működésével, szisztematikus beruházásaival, valamint a működés további bővítésére irányuló szerves és szervetlen kezdeményezéseivel kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a víziközmű-ágazatban maradjunk befektetve. Az American Water Works  részvény célárát az HSBC befektetési elemzői 158,00 dollárra állapították meg egy hete. Az American States Water Company egy amerikai víz- és villamosenergia-szolgáltató vállalat.  A vállalatot 1929-ben alapították, székhelye a kaliforniai San Dimasban található. 50 évre szóló privatizációs szerződése van az amerikai kormánnyal, mint kormányzati vállalkozó a vízhálózati szolgáltatásra.  A cég leányvállalata a Bear Valley Electric néven a vízszolgáltatója mintegy 246.000 ügyfélnek és az áramszolgáltatója több mint 23.000 ügyfélnek Big Bear Lake-ben és Kaliforniában.

Stabilitás

Understanding the ACA Stability Period - Integrity Data

  • Az American Water Works Company stabil és megbízható bevételi forrásokat termel, ami stabil nyereséget és osztaléknövekedést eredményezett.
  • A befektetők jól jártak az elmúlt évtizedben, mivel a részvények jobban teljesítettek, mint az S&P 500 index. Ez azonban elsősorban a többszörös bővülésnek köszönhető.
  • Mivel a kamatláb-előrejelzések továbbra is emelkednek, arra számítanak a Seeking Alpha elemzői, hogy a részvény értékelési szorzói visszatérnek a hosszú távú átlagokhoz.

Harmadik negyedév

Az American Water Works 25,7 millió dolláros nettó nyereségről számolt be a harmadik negyedév végén. A San Dimas-i, kaliforniai székhelyű vállalat részvényenkénti alapon 69 centes nettó nyereséget jelentett. A víz- és áramszolgáltató 135 millió dolláros bevételt ért el ebben az időszakban. Az American States Water részvényei az év eleje óta 18,6%-ot estek. Jelenlegi árfolyamukon a részvények 153,74 dollárt értek, ami 0,55%-o növekedést jelent az elmúlt  héten.

Új igazgató bejelentése

MSP Forbes recognises “enormous pressures” on hospitality as calls grow for  greater funding – West Highland Free Press – www.whfp.com

A New Jersey American Water a közelmúltban jelentette be, hogy Laura Norkute-ot nevezték ki a vízminőségi és környezetvédelmi megfelelésért felelős igazgatóvá. Ebben a pozícióban Laura a New Jersey American Water környezetvédelmi kezdeményezéseiért, valamint a vízminőségi és környezetvédelmi szabályoknak és előírásoknak való megfelelésért lesz felelős az egész államban. Emellett ő fogja irányítani az egész államra kiterjedő laboratóriumokat, és felügyeleti programokat fog kidolgozni a mintavételi követelmények betartása, valamint a helyi, állami, szövetségi és American Water Works szabványoknak való megfelelés biztosítása érdekében.

Javaslat

American Water Works Chart

Hosszabb távra vegyen American Water Works részvényt. Lesznek évek, amikor gyengébb teljesítése lesz a vállalatnak, lesznek olyanok amikor erősek. De a közmű, vízmű és áram Amerika teljes lakosságának elengedhetetlen. Ha ön olyan befektető aki egyedi részvényeket vásárolna , akkor az Ön portfóliójából nem hiányozhat ez a részvény.

Ha nyereséggel szeretne befektetni minden minden út a Biztoshozamhoz visz.

Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látja ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Fókuszkönyv - Portfolife

Jogi nyilatkozat:
Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skype-on:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!