6,142% dollárban a General Motorstól

A General Motors bejelentette, 2035-re teljesen átáll az elektromos autók gyártására

Szeretne fix több, mint 6%-ot keresni dollárban 8,2% -os amerikai infláció mellett? Tudja azt-e, hogy ebben az évben a forint 31,83%-ot gyengült a dollárhoz képest? A General Motors  2014-ben 11 évre kötvényt bocsátott ki 500 millió dollár értékben 2000 dolláros darab értékeken. A kötvény kibocsátásakor 4%-os kamatot állapított meg a General Motors mint kibocsájtó vállalat, de mivel a tőzsdei visszaesések most őt sem kímélik 6,142%-os hozamot ad lejáratig ügyfeleinknek. A kötvény 2025 április 01-én jár le. A kötvényhez minimum 4000 dollárhoz van szükség avagy minimum  1.720.000 forintra.

General Motors presents Factory ZERO its first electric factory | News Engine

A Vállalatról: General Motors

A General Motors az évtized közepéig 35 milliárd dollárt kíván költeni elektromos járművekre, autonóm járművekre és akkumulátor-kutatásra. Mary Barra vezérigazgató szerint az elvárás az, hogy a GM 2025 végéig 30 új EV-t vezessen be. A vállalatnak a jövő év végére két, teljesen elkötelezett akkumulátorgyárat kell üzembe helyeznie, és 2025-ben évente több mint 1 millió EV-t kell gyártania Észak-Amerikában. A General Motors kapitalizációs tőkéje jelenleg: 49,06 milliárd euró-tehát bőven fedezné a hiteleit, nem kell félni ebbe befektetni.

Ráadásul a GM jelentős jelenléttel rendelkezik Kínában, a világ első számú autópiacán. A General Motors egymás után 2,9 millió járművet adott el Kínában, és lehetősége van arra, hogy piaci részesedést szerezzen a még mindig csak gyerekcipőben járó kínai EV-iparban. Több elemző szerint  a harmadik legjobb Warren Buffett-részvény, amelyet érdemes megvenni és soha nem eladni, a detroiti autóipari óriás General Motors.

Warren Buffett: How He Does It

Javaslat

A stabilitás miatt mindenképp a portfolió bővítést javaslom. Vegyen General Motors kötvényt kicsit több, mint két és fél évre és legyen Önnek fix kamata a benn levő tőkéjén. Fix 4 % kamat dollárban és mivel most olcsóbban fér hozzá éves 6,14% hozamban részesülhet.

Ha nyereséggel és kisebb kockázatokkal  szeretnél befektetni minden út a Biztoshozamhoz visz.

Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látod ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Fókuszkönyv - Portfolife

Jogi nyilatkozat:

Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!