Az arany határidős indexe 1670 dolláron tart

vegyen rendszeres megtakarításra aranyat

A csalódást keltő amerikai inflációs adatok továbbra is nyomasztják az aranypiaci hangulatot. Különösen a maginfláció 6,6 százalékra, 1982 óta a legmagasabb szintre történő emelkedése táplálta a jelenlegi kamatlábaktól való félelmet. A határidős tőzsdét üzemeltető CME Group FedWatch eszköze szerint a 75 bázispontos kamatemelés szinte biztosra vehető, elvégre erre a forgatókönyvre 97 százalék feletti valószínűséget jeleznek.

Évekig eltarthat a börzsönyi arany kibányászása: tízmilliárdokat hozhat a konyhára

Az arany stagnálásához hozzájárult a hozamok további erősödése. A 10 éves dollár kamatszint jelenleg 3,97%. Az angol jegybank bejelentette, hogy ahogyan korábban is ígérte, ezen a héten befejezi a piac megtámogatását és a kötvények vásárlását. Ez a hír gyengítette a fontot és segítette a dollár erősödését.

Konklúzió és Javaslat

Az arany árfolyama ezen a héten 3,19%-ot esett. Hosszú távon azonban az arany az idei gyenge teljesítmény ellenére továbbra is rendkívül hatékony fedezet az infláció ellen.

Törtarany felvásárlás » Kitty Ékszer Ajkán

Mivel az arany értéke ingadozásoknak kitett, a Partner Bank azt a lehetőséget is felkínálja ügyfeleinek, hogy kisebb aranymennyiségek rendszeres vásárlásával hosszabb idő alatt építsenek fel aranyállományt. Ezzel az aranyvásárlási programmal az ügyfelek egyszerűen és kényelmesen vásárolhatnak fizikai aranyat, és közben profitálhatnak a lehetséges cost-average hatásból: Alacsonyabb árfolyam esetén nagyobb mennyiségű arany, magasabb árfolyam esetén kisebb mennyiségű arany vásárlására kerül sor.

Vegyen Ön is aranyat rendszeres megtakarítással hosszútávra és így elkerülheti a nagyobb visszaeséséket.

Ha nyereséggel szeretnél befektetni minden minden út a Biztoshozamhoz visz.

Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látod ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Fókuszkönyv - Portfolife

Jogi nyilatkozat:

Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!