Eli Lilly cukorbetegséggel kapcsolatos gyógyszere

UBS szerint az Eli Lilly kiváló lehetőség

Az Eli Lilly legújabb, 2-es típusú cukorbetegséggel és elhízással kapcsolatos legújabb dobása reménykedik abban, hogy “minden idők legjobb gyógyszerévé” válhatna , így a Donanemab – a vállalat Alzheimer-kór elleni kísérleti antitestje – jóváhagyása egyszerűen “hab lenne a tortán” a befektetők számára.

Eli Lilly's Donanemab Gets FDA Breakthrough Therapy designation

Azt állítják a UBS elemzői, akik szerint a Lilly kettős GIP- és GLP-1-receptor-agonistája, a tirzepatid, amelyet az FDA nemrégiben engedélyezett a cukorbetegségben Mounjaro néven, 25 milliárd dolláros csúcsértékesítést érhet el. Eddig az AbbVie immunológiai alapterméke, a Humira a legjövedelmezőbb gyógyszer a biofarmák történetében.Lilly eyes weight loss arena for diabetes drug tirzepatide after positive data - Pharmaceutical Technology

 

Az Eli Lilly által kifejlesztett Mounjaro (tirzepatid) új módon segít a 2-es típusú cukorbetegséggel élő felnőtteknek, hogy kontroll alatt tartsák a vércukorszintjüket. A készítmény az elhízás kezelésében is segíthet, amely széles körben elterjedt közegészségügyi probléma. A Mounjaro egy automatikus injekciós tollal és egy előre felhelyezett rejtett tűvel kerfül forgalomba, ami felhasználóbaráttá teszi az adagolást. Hat adagban kapható – 2,5 mg, 5 mg, 7,5 mg, 10 mg, 12,5 mg és 15 mg.

Lilly hails Alzheimer's win with donanemab, boasting 'significant slowing of decline' | Fierce Biotech

Az Eli Lilly and Company egy amerikai gyógyszeripari vállalat, amelynek székhelye az Indiana állambeli Indianapolisban található, és 18 országban van irodája. Termékeit mintegy 125 országban értékesítik. A vállalatot 1876-ban alapította Eli Lilly ezredes, gyógyszerész vegyész és az amerikai polgárháború veteránja, akiről a nevét is kapta.

Eli Lilly és társasága

Nyereség ?

Az Eli Lilly and Company (LLY) részvényei a legutóbbi ülésen megemelkedtek, miután a gyógyszercég közölte, hogy van egy potenciális gyógyszer a cukorbetegségre a Mounjaro. A gyógyszer után várható nyereség 25 milliárd dollár évente. Az Eli Lilly számos növekedési potenciállal rendelkező termékkel rendelkezik, és különösen a nemrégiben bevezetett Mounjaro gyorsan elérheti a blockbuster státuszt. A Seeking Alpha elemzőház szerint a vállalat emellett recesszióval szemben is ellenálló üzletág. Az Eli Lilly közepes negyedéves eredményekről számolt be.

Megoldás

Az Eli Lilly  and Company részvényárfolyama ezen a héten 1,02%-ot emelkedett. Az Eli Lilly gyógyszere megoldás lehet az elhízásra fektessen Eli Lillybe. Az Eli Lilly a Medical-Diversified iparági csoportban az első helyen áll a versenytársai között. A Danaher  és a Johnson&Johnson szintén a csoport legmagasabbra értékelt részvényei közé tartozik.

Eli Lilly and Company Chart

Ha nyereséggel szeretnél befektetni minden minden út a Biztoshozamhoz visz.

Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látod ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Fókuszkönyv - Portfolife

 

Jogi nyilatkozat:
Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!