Az Air Liquide és a Toyota bemutatta közös új hidrogénhajtású autóját

Air Liquide és a Toyota összefogása

A Nuit Blanche 2022 szponzoraként az Air Liquide és a Toyota összefogott, hogy a 21. alkalommal megrendezésre kerülő eseményen hidrogénes mobilitási szolgáltatást nyújtson. Az Air Liquide és a Toyota a Nuit Blanche-on való részvétellel és az ingyenes hidrogénjáratok biztosításával megismétli elkötelezettségét a tiszta mobilitás fejlesztésében való részvétel mellett. Az Air Liquide és a Toyota a hidrogénes mobilitás úttörőjeként és régi partnereiként megosztják egymással szakértelmüket a 2022-es Nuit Blanche rendezvényen.

A két vállalatcsoport egyesítette erőit, hogy a látogatók számára ingyenesen biztosítsák az Air Liquide által előállított, alacsony szén-dioxid-kibocsátású hidrogénnel hajtott új generációs Toyota Mirai autót.

Hátul hajt és emissziómentes az új Toyota Mirai - Autónavigátor.hu

Új lehetőség

A kezdeményezéssel az Air Liquide és a Toyota a hidrogénnel hajtott mobilitást kívánja bemutatni, és demonstrálni. Azért  hogy  megmutassa léteznek megoldások az éghajlati vészhelyzet kezelésére és az energetikai átmenet sikerének biztosítására. A hidrogénüzemű járművek olyan elektromos meghajtású járművek, amelyek beépített üzemanyagcellával rendelkeznek, amely a hidrogént elektromos árammá alakítja. Az eredmény: nulla CO2-kibocsátás a megtett út során. Az elektromos mobilitás minden előnye, nagyfokú autonómiával és gyors feltöltéssel kombinálva.

Toyota Az új Toyota Mirai kitűnik a többi autó közül

Air Liquide és a hidrogén

A stratégiájának középpontjában az áll, hogy már ma cselekedjünk, miközben felkészülünk a jövőre. A hidrogén úttörőjeként és szakértőjeként a csoport világelső az alacsony szén-dioxid-kibocsátású hidrogén nagyüzemi előállításában és az ipari és mobilitási felhasználás fejlesztésében.

Matthieu Giard, az Air Liquide alelnöke és az Air Liquide végrehajtó bizottságának hidrogéntevékenységet felügyelő tagja szerint: „Az Air Liquide a fenntartható mobilitás biztosításával a Nuit Blanche, Párizs kulturális életének egyik legfontosabb eseménye számára, megismétli azon törekvését, hogy a társadalom számára olyan kézzelfogható megoldásokat kínáljon, amelyek egyszerre kezelik az éghajlati vészhelyzetet és a mobilitási igényeket.

Back to the front - Getting the best out of welding gases | Air Liquide Australia

Az Air Liquide 60 éve világelső a hidrogén területén. Ma a csoport e molekulával kapcsolatos szakértelmére támaszkodva biztosítja az energiaátállás és a bolygó szén-dioxid-mentesítés sikerét. Ez az innovatív partnerség bizonyítja, hogy a köz- és magánpartnerek képességeinek egyesítésével a fenntartható mobilitás ma már lehetséges és elérhető.”

Nuit Blanche

White Night - Nuit Blanche 2022 in Paris and Île-de-France museums - Sortiraparis.com

Az Air Liquide részvétele a Nuit Blanche-on egy olyan innovatív és oktatási megközelítés része.  Amely a nagyközönség számára a hidrogénnel és az energiaátalakításban rejlő lehetőségekkel kapcsolatos ismeretek bővítését célozza. Ennek megfelelően a vállalatcsoport szeptember 28-án az airliquide.com oldalon “Génération Hydrogène” címmel egy különleges programot sugároz. Amely tájékoztatást nyújt erről a molekuláról és felhasználási lehetőségeiről.

Toyota Motor

Az Air Liqide részvényárfolyama ezen a héten 3,52%-ot, míg a Toyota Motor 4,21%-ot esett. A Toyota is megsokszorozza az innovatív kezdeményezéseket, hogy egyre környezetbarátabb mobilitási megoldásokat kínáljon a “nulla károsanyag-kibocsátású” világ eljövetelének elősegítése érdekében. A vállalatcsoport meg van győződve a hidrogénben rejlő mobilitási potenciálról az autók és általánosságban a hidrogénnek az energetikai átállásban betöltött kulcsszerepéről.

A Toyota ezért teljes mértékben elkötelezett amellett, hogy demokratizálja használatát mindennapi életünkben, és megerősítse jelentőségét.

Likvíditás

Elmondható az is, hogy az Air Liquide sikeresen elindított egy 600 millió eurós kötvénykibocsátást, amely a 2022. szeptemberi lejáratú kötvények refinanszírozását és a hosszú távú növekedés finanszírozását szolgálja. Olyan feltételek mellett, amelyek a hitelpiac közelmúltbeli szigorodása ellenére továbbra is nagyon versenyképesek.

A befektetők által nagyon jelentősen túljegyzett tranzakciót a csoport Euro Medium Term Note (EMTN) programja keretében hajtották végre. Ezzel a kibocsátással az Air Liquide 600 millió eurót vesz fel 10 éves futamidővel, 2,982%-os hozam mellett.

Fókuszkönyv - Portfolife

Jogi nyilatkozat:

Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!