A Clorox átütő ereje és a J.P Morgan sikertörténete

JP. Morgan , Clorox, Biztoshozam

A szokásos sorozatunkban sikertörténetekkel és jó lehetőségekkel szeretnék Önöknek nektek kiváló vállalatokat és vállalati részvényeket ajánlani. Mindezt nálunk a Partner Bankon keresztül Ausztriában megnyitott értékpapírszámán te is megvásárolhatod, ugyanitt akár portfoliót is építhetsz vagy egy stabil  vagyonkezeltkosárban is tarthatod a pénzed.

Ausztria: Felső-Ausztria székhelye, Linz

Kép:Linz

 

Az első és stabilitást adó részvény a JP. Morgan Cash részvénye.

A JP. Morgan Chase az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb bankja. 2,515 trillió amerikai dollár értékű tőke felett rendelkezik, így egyben a világ második legnagyobb bankja is, képviseletei világszerte több mint 100 országban vannak jelen.

A bank a származékos piac egyik élenjáró szereplője, és egyformán foglalkozik magánszámlákkal, befektetésekkel, értékpapírokkal és vagyonkezeléssel.  Négy fő szegmensbe szerveződik – fogyasztói és közösségi banki, vállalati és befektetési banki, kereskedelmi banki, valamint vagyon- és vagyonkezelés. A JPMorgan Chase hosszú múltra tekint vissza az egyesülések és kivásárlások terén, de kezdetei egészen 1871-ig nyúlnak vissza, amikor John Pierpont Morgan a saját neve alatt bankot alapított.

The History of JPMorgan Chase

forrás:Bussinesinsider.com

A cég több mint 1200 elődintézmény alapjára épül, amelyek az évek során összefogtak a mai társaság megalakításával. Gyökereinket 1799-ig követjük New Yorkban, és számos ismert örökségi cégünk közé tartozik a JP Morgan & Co., a The Chase Manhattan Bank, a Bank One, a Manufacturers Hanover Trust Co., a Chemical Bank, a Chicago első nemzeti bankja.

Four Indicted in Massive JP Morgan Chase Hack | WIRED

 E cégek mindegyike a maga idejében szorosan kapcsolódott a pénzügyi innovációkhoz, valamint az Egyesült Államok és a globális gazdaság növekedéséhez.

  • 2007-ben a J.P Morgan szeretett volna zöldé válni így a JP. Morgan Chase megnyitja első környezetbarát fióktelepét Denverben.
  • 2013-ban a  JP. Morgan Chase ötéves, 250 millió dolláros kezdeményezést indított, hogy segítse az embereket a megtakarítási tervük fejlesztésében, a megváltozott munkavégzési  alkalmazkodásban és a változó munkalehetőségekben, emiatt kedvező hiteleket biztosított.
  • Eredeti befektetésére építve a cég 2018-ban új ötéves, 350 millió dolláros kötelezettségvállalással bővítette a programot.
  • 2014-ben a JPMorgan Chase & Co. öt év alatt 100 millió dollárt támogatást ígért és adott arra, hogy  felgyorsíta és megerősítse Detroit gazdaságának átalakítására irányuló leginnovatívabb erőfeszítéseket.
  • A JP Morgan Chase & Co. jelenleg 3,05 milliárd  darab részvényt bocsájtott a piacra.
  • A JP Morgan Chase & Co., többszáz privátbankárral és jeleneg 25 elemzővel foglalkozik.
  • Az elemzői konszenzus szerint a vállalat  a „vásárlási” minősítéssel rendekezik. A magas célár és az alacsony célár közötti tartomány 172 és 95 között van, az átlagos célár kiszámításakor 147,08 dollárt veszünk középárfolyamnak.
  • . JP. Morgan Chase-nek a koronavírus megjelenés ellenére kiváló éve volt 2020-ban. Míg Amerikában a gazdaság lassan haladt, a Bank több, mint 29 milliárd dollár nyereséget termelt. A JP. Morgan Cash milliárdokat különített el a lehetséges hitelveszteségek fedezésére a tavalyi év második felében.

JP Morgan Chase Chart

De miért is ajánlanám igazán figyelmükbe ezt a részvényt?

Mert csak ezen a héten a  JP. Morgan részvényárfolyama  1,61%-ot, míg az elmúlt  egy év alatt 32,32%-ot emelkedett emelkedett. A JP. Morgan Chase több mint 30 milliárd dolláros teljes tartalékkal zárta az évet. A JP. Morgan bankárjai azt feltételezik, hogy Amerikában a munkanélküliség 2021-ben 7,3%-kal nőhet és a bruttó hazai termék (GDP) a 2021-es évet 2,4%-os csökkenéssel zárhatja 2019 végéhez képest. A JP. Morgan részvénye stabilitást adhat, mivel kiszámítható pályával rendelkezik.

 Remélem nemcsak az első hanem a másik részvényemre is kiváncsiak?

A Clorox részvényről van szó!

Clorox Plans More Flat Wipes Packs After Best Year Since '98 - Bloomberg

Miért is átütő a Clorox ereje?

A Clorox pénzügyi évének második negyedévére a Clorox szóvivője azt nyilatkozta, hogy a vállalat 259 millió dollárt, vagyis részvényenként 2,03 dollárt keresett, szemben az egy évvel ezelőtti 1,46 dollárral. A bevételek 27%-kal, 1,84 milliárd dollárra emelkedtek. A Clorox fertőtlenítő- és higiéniai termékek gyártó részvénye 159 dollárról 184 dollárra nőtt a legutóbbi mélypontról, ami ugyan sokkal kevesebb, mint az S&P500 indexe, amely 70%-kal nőtt a mélypontjától. A Clorox vállalat részvényeit a Morgan Stanley és a Deutsche Bank elemzői vásárlásra javasolják.

Clorox Chart

A Clorox részvényárfolyama ezen a héten 1,82%-ot emelkedett, míg az emúlt 3 év alatt 38,62%-ot menetet a cég részvénye. A koronavírus globális terjedése megnövelte a higiénia és fertőtlenítőszerek iránti igényt, növelve a Clorox termékei iránti igényt. A Zacks elemzője szerint a Clorox részvényára középtávon akár 30%-ot is emelkedhet a jelenlegi szintről a 2020-as 237 dollárra, a megnövekedett higiéniai követelmények miatt.

Ezek és a fent bemutatott adatok alapján egy jó portfolióban helye lehet akár a Cloroxnak, vagy a JP. Morgan részvénynek!

Kakaómese: Ferdinánd, a bika - | Jegy.hu

Ön készen áll, hogy felvegye velünk a kapcsolatot?

Jogi nyilatkozat:
Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.
Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

• Telefonon:06706051490
• skypon:koncz.peter@portfolife.hu
• emailben:koncz.peter@portfolife.hu
• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!

Mi válaszolunk a kérdéseire és tájékoztatjuk a piaci lehetőségekről.