Nike vagy Adidas?? A Nike negyedéves gyorsjelentése után vajon merre mennek az árak.

Ma a piaczárás után fogja közzétenni a második gazdasági negyedéves gyorsjelentését a Nike. Nike a világ első számú edzőcipő-, sportruházat- és sportszergyártója. Az amerikai székhelyű vállalatot Nikéről, a győzelem görög istennőjéről nevezték el. nrc-womens-21k-manila_logoAz amerikai sportszergyártótól a Nike – től   8,09 milliárdos árbevételt várnak az elemzők. Jelenleg a Nike árfolyama 49,258 euró.  Egy évvel ezelőtti 0,45 dolláros korrigált EPS és 7,69 milliárdos árbevétel után. A gazdasági elemzők szerint az utóbbi időkben a vásárlók  egyre inkább a sportos életstílust képviselő Adidas cipők felé fordultak a Nike innovatív termékei helyett, így a gyorsjelentésből fontos információkat kaphatunk arról, hogy hogyan tud reagálni a cég a kialakult helyzetre. Jelenleg az Adidas cégnél a megújulás a jellemző, az Adidas az előző negyedévben is jó számokról számolt be. Az Adidas árfolyama már meghaladta a 72,24 eurót. Csak a mai nap 0,80% -ot erősödött az árfolyama.

A második negyedévben jelentősen, 21 százalékkal 4,4 milliárd euróra nőttek az Adidas német sportszergyártó eladásai, egyebek mellett a franciaországi labdarúgó Európa-bajnoksággal kapcsolatos termékek eladásai miatt.adidas-p-running-fw16-pureboostx-clp-mh_97108

Szeretnétek egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnétek átnézetni meglévő biztosításotok, banki terméketek ?

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!

Érdekelnek a gazdasági folyamatok akkor csak regisztrálj itt !

red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés