A piac gyorsan reagál. Havi 15 500 Ft-ból már vagyonkiépítés is lehetséges privát bankon keresztül.

Mi is volt ezen a héten a piacon? Te tudtad, hogy havi 15500 Ft rendszeres megtakarításból akár 50.000 eurót is össze gyűjthetsz? Takarékoskodni szoktál? Ismered a költségeket?  A házaspár aki nálam volt nem ismerte, a következő keddi hírlevelemből kiderül hogyan is gondolja a jövőjét és milyen megtakarításban gondolkodnak.

Megtudhatjuk azt is, hogy a héten milyen gazdasági események voltak, milyen események mozgatták a DAX-ot és Dow Jones-t.

Ha te is szeretnéd megtudni,nem kell mást tenni csak regisztrálni kell.

Idézet a hírlevélből

A tárgyaláshoz szükséges előkészületeket tettem meg az irodámban, megbízásokat készítettem elő Hajnalkának, a cég adminisztrátorának, hogy postázza a Bank felé. Ezt követően rápillantottam a napi gazdasági cikkekre, ahol címlapon szerepelt, hogy 60 % esélyünk van a felminősítésre. Elemzők szerint ugyanis a Fitch Ratings két hét múlva visszaemeli a magyar államadós – besorolást a befektetési ajánlású kategóriába.

Közben megérkezett Róbert és Krisztina, megkínáltam őket egy könnyű tanzániai AA Catimor kávéval. Egyik ügyfelemtől kaptam ezt a közepesen testes, citrusos kávét.

Róbert és Krisztina elmesélte, hogy a tegnap egy rendezvényen vettek részt, ahol megpróbáltak nekik egy 10 % – os hozammal kecsegtető magyar részvényt eladni, amelynek nem volt még múltja, de ellenálltak a kísértésnek. Róbert elmondta, hogy a héten a munkáltatójától prémiumot fog kapni, kb. 2,5 millió Ft értékben, amit, gondolva a jövőre, szeretnének befektetni. Illetve a múlt héten már átbeszélt vagyonkezelt számla megbízásnak átbeszélése érdekében folytatjuk ma a tárgyalást.

Krisztina azt halotta, hogy a héten a DAX kicsit gyengébb teljesítményt nyújtott, illetve, hogy hétfőn illetve kedden a Deutsche Bank rosszul teljesített. Tájékoztattam, hogy a Deutsche Bank azalatt a két kereskedési nap alatt összesen 6,3 % – ot veszített értékéből. Krisztina mindezt kíváncsiságból kérdezte, viszont pár hete már írtam arról, hogy Olaszországban……………………………”

Ha te is szeretnéd megtudni,nem kell mást tenni csak regisztrálni kell.red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés