Van 3 perced egy kávé mellett ? Csak még egyetlen dolog…

Szeretném a velem együtt fanatikus kávézóknak ajánlani, kedvenc weboldalamat a kávézom.hu-t. Olyan történeteket fogsz ott olvasni , amely nemcsak jobb kedvre derít, de a kedved is meghozza a kávé gourmet-jához. A legnagyobb baristák nyilatkoznak (a kávéfőzés mesterei is ) a kávézási szokásukról, a kávé darálásáról, főzéséről és ízleléséről.

Megtudod te is, miért is vagy kávéfüggő. Én is megtudtam.  Miközben egy  Toszkán Ristrettot fogyasztottam, Csabai Márk írására lettem figyelmes. Találkozás a Marbellaban? cimű kalandregénye nagyon tetszett és lenyűgözött. Amíg a következő tárgyalásomra lélekben felkészültem, addig pont egy jó kikapcsolódás és felüdülés volt. Igaz tömeg volt ma az Alléban ,de én mégis csendes kis magányomban a hírlevelek készítésével voltam elfoglalva. A kávé kavargatása közben a barna cukor csak úgy olvadozott az olasz kávémban a Frei kávézóban, és arra gondoltam, hogy lehet az,hogy te kedves olvasó még nem olvasod ezeket az írásokat? Olyan voltam, mint Columbo.  Annyi minden eszembe jutott.

“Csak még egyetlen dolog…”

Pl a Franciaországi és az Olaszországi utazásaim, illetve az amikor az ügyfelem egy bowling pályán vártak engem és a tájékotatásom az orosz és német gazdasági piaccal kapcsolatosan.  Ezen a héten is van miröl írnom, hisz megint egy ismerősnél voltam. Lassan befejezem ezt a kis társalgást veletek, mert sajnos az olasz  kávém is  időközben elfogyott, így már enélkül  állhatok a munkámnak neki. De jókedvvel teszem ezt azért  hogy ti és a Biztoshozam  összes olvasója,illetve a Portfolife Kft és a Biztoshozam csapatának ügyfelei jövő hét kedden friss gazdasági heti összefoglalót vegyenek a kezükbe.

Te is szeretnél minden  kedden hírlevelet?

red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés