A Vadászcsárdai koktélok közt rájöttünk, hogy a piacgazdaság stabilizálódik

A szombatom és a hétvégém is a nagy melegben,elég jól telt el.Elutaztam Tápióbicskére elmaradt névnapokat és születésnapokat megtartani. Ebéd előtt érdemes volt egy rég nem látott baráttal, egy hosszú beszélgetésbe belemenni. Azóta ő is azt tapasztalja,hogy újra felfele vette az irányt a Dow Jones , már 18200 ponton áll. Akkor Gyuri tájékozódni akart a piacon . Részletesen át is   beszéltük az Ő lehetőségeit. Hogy miről is beszéltünk?

A történet elejébe  hagyom, hogy ti is beleolvassatok.ac056c_e83b163fef024fe1bec84cd98d823f47

 

Viszont a teljes történetet már kedden a Portfolife kft és a Biztoshozam ügyfelei már tudni fogják. Ha te kedves Olvasó is szeretnéd ismerni a történetet, nincs más dolgod csak regisztrálnod kell. (akár itt)

“A héten több, fontos amerikai makrogazdasági adatot is közzétettek, amely újra jó képet festett Amerikáról számomra. Pénteken sokáig voltam az irodában, mert az egyik ügyfelem kicsit késve érkezett, így a késői lefekvés ellenére is reggel korábban ébredtem és informálódtam arról, hogy a Moody’s mégsem minősítette feljebb a magyar államadósság besorolását.

Szombaton egy ebédidőben zajló rendezvényre voltam hivatalos Tápióbicskére. Péter és Róbert névnapot és szülinapot tartottunk a tápióbicskei Vadász Csárdában, ahol barátokkal és családtagokkal ünnepeltünk. Megérkezésünkkor párom egy cappuccinot, én pedig egy Jamaicai Blue Mountaint kértünk. A kávém jellegzetes édes, mogyorós babkávé finom zamatával egyből serkentette az agyamat és egy gyerekkori barátommal, Gyurival beszélgetni kezdtünk az ebéd előtt.

Gyurit gyerekkora óta ismerem, de kb. 5 éve nem találkoztunk. Külföldön dolgozik és ritkán van Magyarországon. Találkozni akart, így a hazajövetelt összekötötte az ünnepléssel és a leendő 30 millió forint összegű befektetéssel. Egy színvonalas görög éttermet vezet Münchenben, a Naxos Tavernat. Együtt tanultunk a katonai szakközépiskolában, a kelkáposzta főzelék leégetése során biztosan nem gondolta, hogy neki a későbbiekben étterme lesz. Gyuri gyerekkorában is gyorsan és hirtelen döntött, így egy mangós alkoholmentes koktél mellett az első kérdése az volt mikor és hogy fektetheti be a pénzét a Linzi Befektetési Bankban. A Facebook–nak köszönhetően olvasta a cikkeimet, nem volt kérdés számára, hogy hol akarja a pénzét befektetni. facebook

Szóba került a piaci helyzet, az európai és amerikai tőzsde? Igazából a foglalkoztatási számokra volt kíváncsi Amerikában. A júniusban közölt több éves negatív rekord után, végre………….”

 

Szeretnéd ismerni a történet folytatását?

Nincs más dolgod csak regisztrálj!

      Itt megteheted!

red-arrow-curved-down

Konzultációra való jelentkezés