A vártnál jobban sikerült a Facebook első negyedéve

A vártnál nagyobb bevételt ért el a Facebook az első negyedévben, és bizakodásra ad okot, hogy április első három hetében a stabilizálódás jeleit érzékelte a reklámbevételekben.

    A New York-i tőzsdezárás után szerda este közzétett adatok szerint az amerikai közösségi hálózat, azaz a Facebook árbevétele a március 31-én véget ért három hónapban 17 milliárd 737 millió dollár volt, éves összevetésben 18 százalékkal nőtt. Ezen belül a reklámokból származó bevételek 17 százalékkal 17 milliárd 440 millió dollárra emelkedtek.
A Facebook reklámbevételei márciusban jelentősen csökkentek, április első három hetében azonban már stagnáltak az előző év azonos időszakával összehasonlítva, ami újabb jelzés arra, hogy a technológiai óriásvállalatok könnyebben átvészelik a koronavírus-járvány által okozott gazdasági összeomlást, mint más szektorok.
Az üzemi eredmény 78 százalékkal 5 milliárd 893 millió dollárra nőtt, miközben a működési haszonkulcs 22 százalékról 33 százalékra kúszott fel.

Mark Zuckerberg's Live Updates on Facebook Amid COVID-19
A nettó profit több mint duplájára, 4 milliárd 902 millió dollárra nőtt, az egy részvényre jutó hígított nyereség 1,71 dollárra rúgott. A tavalyi első negyedévben azonban egy egyszeri, 3 milliárd dolláros tétel csökkentette a nyereséget.
Elemzők valamivel kisebb, 17,44 milliárd dolláros bevétel mellett nagyobb nyereségre, részvényenként 1,74 dollárra számítottak. A reklámbevételeket is a tényadatnál kevesebbre, 17,36 milliárd dollárra várták.
Napi átlagban 1,73 milliárd felhasználó lépett be a közösségi hálózatba, 11 százalékkal több mint egy évvel korábban. A Facebookot havonta legalább egyszer megnyitók száma 10 százalékkal 2,60 milliárdra nőtt.
A Facebook szerdán 6,17 százalékos pluszban, 194,19 dolláron zárt a New York-tőzsdén, ami mindössze 0,1 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbi szintet. A csütörtöki tőzsdenyitás előtt bő egy órával több mint 8 százalékos nyereségben forogtak a részvények az elektronikus kereskedésben. Az utóbbi 52 hétben 137,18 és 224,20 dollár között mozgott a Facebook árfolyama.

Facebook A Chart

A hétvére a Facebook árfolyama 8,18%-ot emelkedett és 182,55 eurón zárt.

Forrás: Menlo Park, 2020. április 30., csütörtök (MTI)

A Facebook hosszútávon kitünő vásárlás befektetőként, ezt Ön is láthatja. De ha további kérdései lennének a részvényvásárlással kapcsolatban keressen fel és szívesen segítek. Már elérkezett az idő a vásárlásra még lehet hogy kislépésekben de meg kell tennie.

ILLETVE KÉREM AKKOR IS KERESSEN MEG, HA MÁS KERESKEDELMI BANKNÁL VAN ÉRTÉKPAPÍRSZÁMLÁJA (VEGYES BEFEKTETÉSI ALAP, RÉSZVÉNY, KÖTVÉNY VAGY PÉNZPIACI VAGY RÉSZVÉNYALAP) VAGY ÖNNEK VAGY CSALÁDTAGJÁNAK, MIVEL OTT LEHET , SŐT nagy valószinűleg biztosan NEM SZÓLNAK A VÁLTOZÁSOKRÓL.

 

Keress bátran. Telefonon:06706051490

skypon:

 emailben:

másodlagos email: 

Jogi nyilatkozat

Ez a kommentár vissza- és előretekint a folyamatosan változó piaci helyzetre, ennek ellenére nem használható fel egy bizonyos befektetői magatartás, vagy befektetési stratégia ajánlásaként, pl. eszközosztályok, vagy kvóták alapján. A piaci kommentár nem helyettesíti a befektetési tanácsadást és az említett értékpapír-fajták, nyersanyagok, vagy más befektetések vételére/eladására, vagy meghatározott vállalatokba/piacokba/üzletágakba való befektetésre vonatkozóan a bank részéről nem nyújt sem pénzügyi elemzést, sem ajánlatot, sem javaslatot. Az említett befektetési formák egyes befektetők számára alkalmatlanok lehetnek. A kockázatok feltárása, valamint befektető hozamra és kockázatra vonatkozó egyedi igényeinek tisztázása a befektetési tanácsadás körébe tartoznak.

A részvények és egyéb értékpapírok, valamint az arany spekulatív befektetési formák, melyeknél magas árfolyam-, átváltási árfolyam változás és akár a befektetés teljes értékének elvesztése lehetséges.

A múltbeli értékalakulás nem jelzi megbízhatóan előre a jövőbeli változásokat. A Bank nem garantálja a meghatározott eredmény elérését.
Az adatok az elkészítés időpontjában rendelkezésre álló ismereteket és piaci becsléseket tükrözik, melyek megváltozhatnak. A feltüntetett adatok, számítások helyessége és hiánytalansága nincs garantálva. Az adóügyek kezelése nem része a piaci kommentárnak, vagy a befektetési tanácsadásnak.

Ezen elektronikus hirdetmény jogilag védett információkat tartalmazhat.
Jelen levél sem a Partner Bank ajánlatának nem minősül, sem a Partner Bank állásfoglalását nem tükrözi.

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vedd fel vagy a PortfoLife céggel a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kapsz és tudsz majd a saját befektetéseidben dönteni diverzifikáltan.

e-logo-portfolife_light

Szeretnétek egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnétek átnézetni meglévő biztosításotok, értékpapírotokat?

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!

vagy akár

 Itt is megteheted!