Dentsply Sirona Inc. növekedést és pozitív kilátásokat lát

Dentsply Sirona

A DENTSPLY SIRONA Inc. a világhírű orvosi műszerek beszállítója a közelmúltban került a címlapokra, amikor a Mitsubishi UFJ Kokusai Asset Management Co. Ltd jelentős, 9,4%-os részvény emelkedésről számolt be az elmúlt negyedév során; végül 146.831 darab 4.800.000 dollár értékű részvényre növelte pozícióját az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet szerint. Az emelkedés örvendetes hír volt a befektetők számára, akik az elmúlt hónapokban türelmetlenül várták a DENTSPLY SIRONA Inc. növekedési jelentéseiről szóló híreket.

Dentsply Sirona launches Azento™: Single tooth replacement in one box

Osztalékemelés!

E pozitív hírek mellett a DENTSPLY SIRONA nemrégiben közzétett negyedéves osztalékát részvényenként 0,50 dollár éves szinten és 1,22%-os osztalékhozamot kínált a részvényeseknek. A március 31-én nyilvántartott részvényesek április 14-én kapták meg az osztalékot; az osztalékfizetés időpontja március 30-án volt.

A közelmúltban a pénzügyi piacokat izgató egyéb hírekben Cord Friedrich Staehler vezető alelnök március elején négyezer darab DENTSPLY SIRONA részvényt adott el, összesen mintegy 157.320 dollár tranzakciós költséggel, a vevő által vásárolt részvényenként 39,33 dolláros átlagáron. A tranzakciót követően Staehler most már közel százezer részvényt birtokol a vállalatból, amelyek becsült értéke a nemrégiben benyújtott SEC-közlemények szerint megközelíti a négymillió dollárt.

Dentsply Sirona kezelőegység - FOGASZATIKESZULEK.HU

Közkedvelt részvény!

A DENTSPLY SIRONA a vezető orvosi műszerek beszállítója közkedvelt vásárlás az intézményi befektetők világában. A közelmúltban számos nagynevű befektető vásárolt és adott el részvényeket a vállalatból, ami a részvények értékének jelentős növekedéséhez vezetett.

Dentsply Sirona: More Than a Century of Dental Innovation - Scottsdale  Dental Excellence

A vállalatról!

A Dentsply Sirona egy amerikai fogászati ​​berendezéseket és fogyóeszközöket gyártó cég, amely termékeit több mint 120 országban forgalmazza. 21 országban vannak gyárai. A jelenlegi vállalat nagyrészt annak az 1993-as fúziónak az eredménye, amelynek során a Gendex Corporation 590 millió dollárért felvásárolta a Dentsply International Inc.-t.

Mint berendezésgyártó, a fogászati kellékekkel kapcsolatos laboratóriumi és speciális termékeket tervez és gyárt. A fogyóeszközök tekintetében az érzéstelenítőkre, a lepedék- és ínybetegségek megelőzésére (profilaxis) és a fogpolírozókra specializálódott. Emellett műfogakat is tervez és gyárt.

LABOSHOP: Dentsply Sirona Universal Overglaze

2022. augusztus 28-án a Dentsply Sirona bejelentette, hogy Simon D. Campiont, a Beckton Dickinson vállalat Intervenciós szegmensének korábbi ügyvezető alelnökét és elnökét kinevezte elnök-vezérigazgatóvá és az igazgatótanács tagjává.

2010-ben a legfontosabb értékesítési piacok a következők voltak: Európa és FÁK (40%), USA (37%), Latin-Amerika (5%), Ázsia (FÁK és Japán nélkül, 5%), Kanada (4%), Japán (4%), Közel-Kelet és Afrika (3%), Ausztrália (2%).[9] A Dentsply vezető piaci részesedéssel rendelkezik a fogászati restaurációs ágazatban (4,0 milliárd dollár a vállalat szerint). 2016. február 29-én a Dentsply és a Long Island-i székhelyű Sirona Dental Systems 14,5 milliárd dolláros fúzióban egyesült. Bár mindketten szállítanak fogászati termékeket, a Sirona üzletága a fogászati berendezésekre összpontosít, szemben a Dentsply fogyóeszközeivel.

Dentsply International Chart

Javaslat!

Vásároljon Ön is Dentsply Sirona részvényt, minimum 1 millió forintért portfóliójába. A Detsply részvénye Dentsply International részvényként van fenn a New-Yorki tőzsdén a Nasdaq 100 indexen. Egy darab részvény ára 41,30 dollár. A vállalat osztalékfizető A mai napon azaz 2023.05.06-án a dollár árfolyama 339Ft/ usd így 1000.000 forint 2950 dollárt eredményez, amiből 71 db részvényt tudunk megvenni. A Dentsply International részvényt mi meg tudjuk venni dolláros és eurós számlára is a Partner Bank tanácsadói segítségével.  Kiváló vásárlásnak tűnik a NIKE , a Microsoft, a Berkshire Hathaway, a Novo-Nordisk részvénye és a Magyar Államkötvénye mellé a Dentsply International részvénye.

Ha nyereséggel szeretnél befektetni minden minden út a Biztoshozamhoz visz.

Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látod ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Fókuszkönyv - Portfolife

Jogi nyilatkozat:

Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!