Egy kis info a milliárdosokról

#Biztoshozam #milliárd #befektetés

Tudtad-e?

David Tepper,milliárdos üzletember és elismert befektetési guru idén szeptemberben megalapított illetve átreformálta saját floridai befektetési tanácsadó cégét, az Appaloosa Management-t és az is napvilágot látott, hogy  ennél a cégnél  nem csak 7 milliárd dollárt, hanem jóval nagyobb tőkét kezel. A történet 1993-ban kezdődött, ugyanis ez az alapkezelő a szorongatott vállalatok készleteire és kötvényeire összpontosított. Átlagosan 30 százalékos éves hozamot ért el abban az időszakban. David Alan Tepper is és az NFL Pittsburgh Steelers 5 százalékát birtokolja ennek a tőkének. Jelenleg a Forbes szerint David Tepper a világ egyik legnagyobb befektetője, milliárdosa. Ma Miami Beach-ben található meg az alapkezelő székhelye a régi Észak-New Jersey iroda helyett.
David-Tepper
David Tepper egy hónapja úgy nyilatkozott hogy ” A technológiai készletek ” sokkal olcsóbbak, mint a piac bármely más része, még akkor is, ha elmozdultak lefelé”
Neki lett igaza, azóta az Apple , a Facebook és a Netflix, Alphabet (Google papírja) felfelé mozdult és mozdulni fog valószínűleg el. A kijelentését követően a milliárdos fedezeti alapja is növelte pozícióit a Micron Technology, Alphabet és a Facebook-ban is.
104085684-2ED1-SB-PRO-DavidTepper-110716.1910x1000

Érdekelnek a gazdasági történetek?

Szeretnétek egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnétek átnézetni meglévő biztosításotok?

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!