Egy kis számmisztika és vajon milyen lehetőség van 2020-ban

Elösször is szeretnék Boldog Új évet Kívánni Önöknek!
 

Elképesztően sikeres, boldog és eredményekben, hozamokban gazdag új esztendőt szeretnék Önnek kívánni! 

2020-bitcoin-year

Remélem tudja, hogy az életében szinte biztos, hogy több ilyen év nem lesz? Ki kell használnia, most kell cselekedni! 101 évvel ezelőtt és 101 év múlva lesz hasonló együttállás, azaz hogy az aktuális év első két számjegye egyezik az utolsó kettő számjeggyel.

Mi az, ha nem különlegesség?!

Ráadásul tudta-e hogy a 2020 a virágzás és a fejlődés éve? 

Aztán egy találos kérdést tennék fel.  Tudja mi ez a szám? +92,62%
Bizonyára nem. Pedig ott van lehet pont az Ön portfoliójában, vagy akár ott is lehet.
Elárulom a titkot.
Ennyit emelkedett a Tesla árfolyama az elmúlt 3 hónap alatt. A Tesla árfolyama a mai napon már meghaladta a 446 dollárt.
Tesla Chart
 
Mondanék még egy számot +47,67%
Igen ennyit haladt előre a lesajnált Lion E-Mobility az elmúlt hónap alatt. Ráadásul most csak 3,81 eurós árfolyamon van, ami az elemzők szerint még mindig vételi pont mert 5 euróra értékeli több elemző cég.
letöltés
De vannak olyan részvények ezenkivül, amik nagyon alacsony áfolyamon tartokodnak, mert nem kedvezett nekikaz elmúlt fél év. De potenciál van bennük. Ilyen pl a Yum ! Brands részvénye. Ugyanis a cég részvénye, még szeptemberben 119 dollár felett tartozkodott, ma pedig 101,5 dollár. Vételi pozició is lehet, hosszútávra.
Ugyanis az elmúlt 3 év alatt +50,86%-ot emelkedett az árfolyama.
saupload_yumbrands102_pd1408969317461_vzaparal
 
De tudjuk mivel foglalkozik a cég? Nem mindenki, ezért megosztanám Önökkel.
Yum! a Kentucky állambeli Louisville-ben található és inkább a kínai területen tevékenykedik, míg a Brands. Inc. több mint 48000 étteremmel rendelkezik, több mint 145 országban és területen értékesít és szolgáltat. E két cég egyesüléséből alakult a cég 1997-ben a Yum! Brands Inc. néven. A társaság márkái közé több cég tartozik, de kiemelném a KFC-t, Pizza Hut-ot és a Taco Bell-t. A vállalat sikeresen és szenvedéllyel üzemelteti a csirke, pizza és mexikói stílusú ételeket forgalmazó üzleteket, éttermeket. Mára a Yum! Brands Inc. egy vezető világmárkává nőtte ki magát, hiszen átlagosan napi nyolc új éttermet nyit meg, ezzel vezetővé vált a globális kiskereskedelem fejlesztésében.
Yum! Brands Chart
Illetve még egy utolsó számot hagy mutassak +142,52% . Ez egy olyan cég részvényárfolyamának a 3 éves emelkedési száma, amelyik cégről 2010 elött nem is nagyon halottunk, pedig 2002-óta van a tőzdén, de garázscégként müködött. Ma pedig a világ legnagyobb cégévé nötteki magát. Ma itt folyik a világ egyik legtöbb filmgyártása és foralmazása és közép-hosszútávon nagy potenciál van benne. igen bízonyára kitalálta ez a Netflix részvénye. A cég már 142,9 Millárd dolláral rendelkezik.  A Netflix 190 országban, 32 nyelven érhető el, 151 millió aktív előfizetéssel rendelkeznek világszerte, ami potenciálisan 450 millió nézőt jelent, akik évente 115 milliárd órát töltenek Netflix-tartalmak fogyasztásával.Netflix amerikai cég, ami filmek és sorozatok streamelését kínálja interneten keresztül. A céget 1997. augusztus 29-én alapította Marc Randolph és Reed Hastings. Kezdetben a cég DVD lemezeket kínált kikölcsönzésre postán keresztül. 2007-ben elindította streaming szolgáltatását az Egyesült Államokban, mára világszerte elérhető. 2013 óta már saját sorozatok és filmek gyártásával is foglalkoznak, az első ilyen vállalkozásuk a “House of Cards” című sorozat volt. 2016-ra az ilyen típusú tartalom, más néven Netflix Originals, száma 126-ra nőtt a szolgáltatás keretében. A 77. Golden Globe-díjátadón a Netflix példátlanul sok, összesen 34 jelölést kapott (ebből 17-17 filmes illetve tévés), amely annak fényében különösen elismerésre méltó, hogy mindössze hat évvel ezelőtt készült a streamingszolgáltató első saját produkciója.
Képtalálat a következőre: „NETFLIX”

2013 februárjában a Kártyavár (House of Cards) című sorozattal indították el saját projektjeik sorát, majd ugyanebben az évben különböző animációs és gyermekműsorokkal folytatták.

Képtalálat a következőre: „az ír”

Ma már olyan fimeket gyárt és forgalmaz, mint Az Ír, a Szolgálólány meséje,  A két pápa,  A nevem Dolemite, A házassági történet

Összesen 6 Oscar-díja van a Netflixnek (a másik három dokumentumfilmes díj: IcarusThe White HelmetsPeriod. End of Sentence.) – és kétségkívül jó esélyekkel indul a 2020-as Golden Globe- és Oscar-gálán is.

Netflix Chart

 

Tehát vannak olyan potenciális részvények vállalatok, amie akár már most januárban érdemes elhelyezni kisebb-nagyobb összegeket.Érdemes akár ezeket az értékpapírokat TBSZ számlán akár már január elején megnyitni, hiszen 2020 januártól ismét van lehetőség új TBSSZ számlát nyitni.
 Nyisson Tartós Befektetési Számlát, és felejtse el az árfolyamnyereség-, kamat-, és osztalékadót! 
Tudta-e, azt, hogy Magyar állampolgárként Önnek 100.000 EUR összegig (kb. 32 Millió forint) Osztrák állami garanciát biztosítanak egy osztrák letétkezelő bankban? 
 Ha szeretnének ezzel vagy más értékpapírokkal kapcsolatosan érdeklödni, nyugodtan keressenek meg.
Kapcsolódó kép
A levélben szereplő információk továbbá nem minősülnek szerződéses ajánlatnak, befektetési tanácsadásnak, illetve nyilvános ajánlattételnek és a Partner Bank Ag. hivatalos véleményének, így a Partner Bank Ag. részéről sem eredményeznek ajánlati kötöttséget. A tartalomban szereplő esetleges hibákért, pontatlanságokért, tévedésekért mind a blogokban közreműködő szerzői, mind az Partner Bank Ag. felelősségüket kizárják.A levélben megjelenített grafikonok, számadatok és képek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak, azok pontosságáért és teljességéért sem a Partner Bank Ag, sem a levél írásában közreműködő szerzők felelősséget nem vállalnak.

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vedd fel vagy a PortfoLife céggel a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kapsz és tudsz majd a saját befektetéseidben dönteni diverzifikáltan.

e-logo-portfolife_light

Szeretnétek egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnétek átnézetni meglévő biztosításotok?

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!

vagy akár

 Itt is megteheted!