Hírlevél idézet

Kedves olvasó!

 

Szeretnél hírlevelet kapni? Szeretnél  magas kiszolgálást?  MIFID 2. befektetési politikát akarsz? Biztonságban tudnád a tőkéd? A pénzed,hol van biztonságban, Magyarországon vagy Ausztriában?

Ha mindezt szeretnéd, és ráadásul egy jó kávé mellett szeretnél a pénzedről és elképzelésedről beszélgetni,akkor iratkozz fel a csapat honlapja, a honlapom ingyenes konzultációjára!

Ráadásképpen hírlevelet kapsz hetente a cégünktől a gazdasági életről, tőzsdéről befektetésekről. Tegnapi hírlevélből egy kis ízelítő.

Európában nagyüzem volt a héten a vállalati jelentéseket illetően, február 3 – án a GlaxoSmithKline, az ABB, a Syngenta, a BBVA, az Osram, február 4 – én a Daimler, a Royal Dutch Shell, az ING, a Credit Suisse, az Astrazeneca, február 5 – én a BNP Paribas, az Intesa Sanpaolo és a Volvo gyorsjelentésre volt érdemes odafigyelni.

Géza egyébként fuvarozási vállalkozó. Párja meg az Essilor cégnél dolgozik. Szemész orvos. Az Essilor is fektet részvényekbe. Javasolni is szoktam néha ügyfeleimnek ugyanúgy, mint a gyermekem kedvenc rajzfilmgyárosát, a Walt Disneyt. .Az Essilor részvényei 110 dollár fellett állnak jelenleg, míg közel egy éve 95 dolláron álltak. A Walt Disney viszont sok veszteséget könyvelt el. De voltak nyerő szériái is. Egy év alatt le – fel mozgása is volt. Most kb. ugyanaz az értéke, mint tavaly februárban.”