Ismerd meg a Fresenius Medical Care vállalatot és annak részvényét.

Szeretnék minden kedves olvasómnak bemutatni egy olyan vállalatot amelynek a részvénye hosszú idő óta nyereséges, osztalékfizető és ráadásul a cég nagy tőkével rendelkezik. Most a Fresenius Medical Care részvényt mutatnám be Önöknek

maxresdefault

A Fresenius Medical Care AG & Co. KGaA vesediagnosztikai berendezéseket, valamint olyan gépeket és termékeket kínál, melyek páciensek dialízis kezeléséhez használatosak. A vállalat globálisan kínál továbbá klinikai laborteszteket és diagnosztikai vizsgálatokat, ambuláns infúziós terápiákat, légzésterápiákat, ultrahang- és visszhang kardiográfiát is kínál. A Fresenius Medical Care több, mint 40 év tapasztalattal rendelkezik a dialízis területén. Úttörő kutatásokat végez és világszinten vezető pozíciót tölt be a dialízis termékek és terápiák piacán. A modern dialízis terápiák iránti növekvő igényt kihasználva tovább erősíti a piaci pozícióját.

Képtalálat a következőre: „egészségügy”

A cég egy német cég, amelyet 1996-ban alapítottak. A cég kapitalizációs tőkéje 14,6 milliárd USD . 3 év alatt + 14,97 % nyereséget hozott az ügyfeleknek. A Fresenius Medical Care több mint 40 termelési helyszínt működtet világszerte. A legnagyobb termelési kapacitása az USA-ban található( Ogden, Utah , és Concord, Kalifornia ), de megtalálható Németországban ( Schweinfurt és St. Wendel ) és Japánban ( Buzen )is.

A Fresenius Medical Care három vállalattal van jelen Magyarországon, mely cégek közül az FMC Magyarország Kft. a kereskedelmi tevékenységért és a szerviztechnikai háttérbázis üzemeltetésért felel, biztosítván ezáltal az FMC Dialízis Center Kft. számára  a folyamatos, zökkenőmentes és  magas színvonalú betegellátás működtetését.

Az FMC Dialízis  Center Kft.,  mint a cégcsoport betegellátásáért felelős szolgáltató egysége a  NephroCare hálózatán belül 23 dialízis centrumot működtet szerte Magyarországon, mely 23 központban több mint 2500 beteg folyamatos és magas színvonalú ellátását biztosítják szakembereink nap mint nap.

letöltés

Remélem tetszett egy kis információ a vállalatról. Ha igen akkor akár beszélhetünk arról, hogy akár ezt is betegyük portfoliójába új termékként, hogy diverzifikáljuk meglévő portfolióját
A részvény 2500 euróért megvehető, de egy új vagyonkezelt csomagban viszont másik 11 részvény mellett már 6000 eurótól indítható a befektetés. A vagyonkezelt kosár neve amiben található a Fresenius Medical Care, a Healthcare névre hallgat. Ezt  a vagyonkezelt kosarat akár 100 eurós rendszeres befizetéssel is el lehet kezdeni megtakarítás céljából, vagy egyösszegű befektetésként is minimum 6000 euróval.

A HEALTHCARE vagyonkezelt részvénykosár igyekszik a demográfiai változások, az egyre öregedő népesség és a változó egészségügyi gondolkodás hosszú távú hatásaiból profitálni. A befektetés az egészségügy, biotechnológia és egészségápolás területein tevékenykedő internacionális vállalatokra fókuszál. A kosár összetétele az egészségügyi szolgáltatások, gyógyszeripar, biotechnológia, gyógyszertechnika és diagnosztika, valamint egészségügyi előgondoskodás területeiről kerül ki. A részvénykosár profitál az aktuális egészségügyi trendekből, a megnövekedett keresletből az egészségügyi szolgáltatások iránt, valamint a továbbra is magas számú új gyógyszer engedélyezésekből.

A Healthcare vagyonkezelt kosárban megtalálható a Fresenius Medical Care mellett a Pfizer, a Novo NordiskJohnson & Johnson, Stryker illetve a legnagyobb Amerikai egészségbiztosító a Unitedhealth Group  részvénye, ezenkívül persze még jó pár cég részvénye és három egészségügyi vállalat ETF-je.

Tudta -e, hogy a Fresenius Medical Care 12 új egységnyi , számtalan épületből álló új komplexumot fog építeni Orleansban, hogy fejlessze a gyermekbetegségek dialízis központját? A fejlesztésre szánt tőke: 1,47 millió dollár.

Tehát kedves olvasó van élet a kötvényen és a banki kamatokon is kívül, csak keresd meg pénzügyi tanácsadót és várj egy jó pár évet türelemmel és nem 0,1-03%-ot fogsz a pénzedért kapni.

Ha bármelyik egyedi részvény tetszett Önnek, részletes információért bátran keresse meg a  PortfoLife tanácsadóját.

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vedd fel vagy a PortfoLife céggel a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kapsz és tudsz majd a saját befektetéseidben dönteni diverzifikáltan.

01_Fresenius_Rochester

e-logo-portfolife_light

Szeretnétek egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretnétek átnézetni meglévő biztosításotok?

Nincs más dolgod csak regisztrálj itt!

 Itt megteheted!