Kardashian lány és a L ‘oreal-avagy a szépségipar hóditása

L’Oréal kendell

Meglepetés történt a kozmetika tájékán  a L’Oréal Paris új szépségnagykövete Kendall Jenner lett .

A L’Oreal vállalat ugyanis a Kardashian-Jenner klánból választott. Kendall Jenner boldogan mondott igent a felkérésre. És izgatottan várja a feladat hozta kihívásokat. Szóvivői és a fiatalabb közönséghez vezető híd szerepét betöltve Kendall olyan áhított termékek jövőbeli kampányait fogja vezetni, mint az Infallible Matte Resistance rúzs és a Panorama szempillaspirál.

Jenner háláját fejezte ki: “Megtiszteltetés számomra, hogy az erős, erős nők új testvériségének tagja lehetek, és kimondhatom azokat az ikonikus szavakat, hogy megérem” – hangsúlyozta lelkesedését egy  most kiadott nyilatkozatban.

Sztárcsalád

A szupermodell most egy illusztris sztárcsaládhoz csatlakozik. Amely többek között Elle Fanninget, Camila Cabellót, Helen Mirrent, Katherine Langfordot és Viola Davist is magában foglalja. Az olyan márkákkal való együttműködése mellett, mint a Marc Jacobs és a Miu Miu, valamint az FWRD kreatív igazgatójaként betöltött szerepe mellett a valóságshow-sztár L’Oreal Paris-szal való társulása tovább erősíti jelenlétét a divat- és szépségiparban.

L'Oreal has named Kendall Jenner as a global ambassador - Inside Retail

Nemrég maga Kendall Jener így reklámozta a márka egyik termékét, a rúzst: “Ez egy folyékony rúzs. S annyira könnyű viselni, sosem maszatolódik el. És szuperül hidratál,  imádom” – mondta a 12 dolláros termékről.

Kendall Jenner x L'Oréal Paris

L’Oreal egyéb vásárlása

A L’Oréal nemrég jelentette be, hogy szeretné megvásárolni  az ausztrál Aesop márkát egy olyan üzletben, amelynek értéke 2,5 milliárd dollár. És amely a francia szépségipari óriáscég eddigi legnagyobb márkafelvásárlása. Az eladást és a vételt nemrég jelentette be az Aesop anyavállalata, a brazil Natura & Co, amely a The Body Shop és az Avon tulajdonosa is. Ezzel az Aesop, amely a luxus bőr- és testápolási termékeiről ismert, olyan márkákkal kerül egy kalap alá, mint a Garnier és a Maybelline. A Dealogic adatai szerint az ügylet lenne a L’Oréal eddigi legnagyobb márkafelvásárlása. Ezt pedig az YSL Beauté 2008-as 1,7 milliárd dolláros felvásárlása követne.

A Natura & Co Brazília legnagyobb szépségápolási és kozmetikai vállalataként tartja magát számon, amely több mint 100 országban tevékenykedik.

Fabio Barbosa, a cég vezérigazgatója  nyilatkozatában azt mondta, hogy az Aesop eladása segít csökkenteni az adósságot és más növekedési utakra összpontosítani.

Aesop Cyber Monday Sale 2022: Score These Top-Notch Skin Care Essentials at a Rare Discount | GQ

L’Oreal és Aeosop fúzziója vagy inkább felvásárlása

Az Aesopot 1987-ben alapították Melbourne-ben, Ausztráliában. A Natura 2012-ben 65%-os részesedést szerzett a vállalatban, majd 2016-ban hivatalosan is felvásárolta azt. Azóta az Aesop árbevétele közel hússzorosára ugrott – a 2012-es 28 millió dollárról a Natura szerint 537 millió dollárra 2022-ben. Az elmúlt évben az Aesop kétszámjegyű bevételnövekedést könyvelhetett el. A vállalat 29 piacon értékesíti termékeit, amelyek között hámlasztó kézmosó, illatosított testápoló és füstölő készlet is található. A márka különösen Kínában szeretne tovább terjeszkedni, ahol tavaly nyitotta meg első üzleteit.

“Az Aesop napjaink összes felemelkedő áramlatát megcsapolja” – mondta a L’Oréal vezérigazgatója, Nicolas Hieronimus a közleményben. “A L’Oréal hozzá fog járulni a hatalmas növekedési potenciáljának kibontakoztatásához, különösen Kínában és az utazási kiskereskedelemben”.

Az ügylet várhatóan az idei harmadik negyedévben zárul le.

L

Javaslat

Vásároljon L’Oreal részvényt, minimum 1-1,5 millió forint értében. Mindezt a Partner Banknál akár eurós akár dolláros számlán TBSZ-be is megteheti. Ráadásul szinte középárfolyamon tudja forintját átvátani a banknál. Egy darab L’Oreal részvény most 413,24 euróa kerül azaz kb 157031 ft (380 forintos középárfolyammal számolva) .  Ezt a részvényt érdemes megvásárolni és diverzifikálva a portfoliójában tartani a következő részvények mellett: AppleNetflixNvidiaBerkshire HathawayTotal Energy,Nestlé ,McDonaldsCoca ColaNutrien és LindeTesla de még sorolhatnám.

Replying to @kttykat Welcome to the #LOrealParisFamily Kendall ❤️ #LO... | kendall jenner loreal paris | TikTok

Ha nyereséggel szeretne befektetni minden minden út a Biztoshozamhoz visz.

Pontosabban a www.biztoshozam.hu szakértőjéhez. Látod ilyen könnyedén is lehet beszélni a pénzügyekről. Személyesen még hatékonyabbak tudunk lenni így már csak ennyi maradt hétre:

Fókuszkönyv - Portfolife

Jogi nyilatkozat:

Ezek az adatok kizárólag termékinformációként szolgálnak, és nem értelmezhetők sem ajánlatként, sem meghatározott pénzeszközök eladására, ill. vételére történő felhívásként vagy ajánlásként a nevezett pénzeszközök, eszközosztályok, országok, ágazatok, kibocsátók stb. javára. Nem vállalunk felelősséget a megadott adatok helyességéért és teljességéért.

Ha kérdése van, vagy befektetne, keressen bátran:

 Telefonon:0670-605-1490

• skypon:koncz.peter@portfolife.hu 

emailben:koncz.peter@portfolife.hu

• másodlagos email: koncz.peter@biztoshozam.hu

Ha tetszett akár egy kis részlet is, bátran vegye fel vagy a Biztoshozam.hu csapatával a kapcsolatot és igényfelmérés , befektetési politika, nyugdíjtervezés elkészítése után egy személyre szabott döntés előkészítést kap és tud majd a saját befektetéseiben, megtakarításaiban diverzifikáltan dönteni.

Nyugdíjbiztosítás jellemzői szakértő segít

Szeretne egy kötetlen beszélgetést a pénzügy világáról? Szeretne átnézetni meglévő biztosítását, értékpapírját?

Nincs más dolga csak regisztráljon ide kattintva!